POWER programi

Je skupina »funkcionalnih« vadbenih zvrsti, kjer lahko posamezniki uspešno prilagajajo intenzivnost glede na svoje zmožnosti in tako varno iz vadbe v vadbo napredujejo. Vadbe so visokointenzivne, vendar se lahko z uporabo in prilagajanjem pripomočkov intenzivnost uspešno obvladuje in prilagaja posamezniku v skupini. Cilj vseh POWER vadb je popolna, nadzorovana izvedba pod maksimalno obremenitvijo pripomočka, ročice ali lastne teže. Med POWER programi naj vam pomaga izbirati BODIFIT vadbeni strokovnjak, saj boste tako najlažje izbrali pravo vadbo zase.

power programi

POWER JUSTFIT

Priljubljenost:
5/5

Je številčno najbolj obiskana vadbena zvrst zadnjih 10 let. Po videzu in učinku je najbolj podobna skupinski vadbi fitnesa z dvoročnimi utežmi. Velja za vadbo, pri kateri lahko posamezniki najhitreje oblikujejo svoje telo, hkrati pa je ena redkih vadb, kjer je tako izrazita hipertrofija, tj. »prirastek« mišične mase. Pri tej vadbi se uporabljata tradicionalna in multifunkcionalna uporaba fitnes pripomočka: pručka »step«, ki omogoča dvig platforme izvedbe, in komplet dvoročnih uteži »dumbells«, ki omogoča individualno prilagajanje obremenitve vsakega posameznika.

Je vadba, ki je primerna za mladino, starejše, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike.

Preprosta, univerzalna in zabavna vadba za vsakogar.

Težavnost 50%

POWER TRX

Priljubljenost:
4/5

Je oblika tako imenovane »funkcionalne« vadbe. Priročnost suspenzijskega trenažerja (vadbeni trak z ročaji) omogoča, da telo postavljamo v položaje, v katerih zaradi gravitacije ali telesne pripravljenosti tega sicer ne bi zmogli. Prav v tem je čar te vadbe, saj se lahko prilagodi za vsakogar.

Težavnost si prilagajamo s postavitvijo telesa. Vadba omogoča široko paleto razvoja gibalnih sposobnosti, je hkrati trening za moč, vzdržljivost, povečanje gibljivosti ter aerobno-anaerobna vadba.

Ves čas se poudarja stabilen trup, ob tem pa krepimo mišice ramenskega obroča, nog, zadnjice, zato je POWER TRX zelo primeren za vse, ki želijo izboljšati telesno držo in enakomerno razviti mišice na telesu. Ta vadba je v osnovi primerna za vse uporabnike. Je zelo dinamična in zato zelo zanimiva.

Težavnost 60%

POWER CROSS

Priljubljenost:
4/5

Gre za razgibano krožno intervalno vadbo pod vodstvom fitnes strokovnjakov, ki temelji na večdimenzionalnem funkcionalnem gibanju. Izboljšuje motorične sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd.

Vadba pomaga preoblikovati telo, pomaga blažiti stres in premagovati vsakodnevne dejavnosti. Poteka po postajah v določenih časovnih intervalih.

Vadbene postaje pri krožni intervalni vadbi so ključnega pomena. Vsaka naslednja vaja je namenjena točno določenemu sklopu mišične aktivacije oz. aktivaciji določenih motoričnih sposobnosti. Vadba je sestavljena tako, da se lahko težavnost prilagaja posamezniku v skupini. Namenjena je širokemu spektru ljudi predvsem pa rekreativcem, zato je poudarek na načelu preventive.

Težavnost 65%