BODI FIT in treniraj po izbranem programu

  • Za doseganje optimalnih rezultatov kar od doma.
  • Preoblikovanje telesa, izguba maščobe, pridobivanje mišične mase, pridobitev kondicije, postati splošno fit in še veliko več.
  • Različno dolgi programi z različnimi nivoji zahtevnosti za moške in ženske.
  • Izberite pravega in se lotite svoje preobrazbe.
  • Začetni, nadaljevalni, napredni in pro programi vas pričakujejo.

Kako izbrati program zase?

1.
NIVO
TRENIRANOSTI
2.
ČAS
TRAJANJA
3.
ŽELJENI
CILJI
4.
INTENZIVNOST
TRENINGOV
5.
FREKVENCA
TRENINGOV

Izberi svoj FIT izziv!

OBLIKOVANJE
za njo

90 dni
začetni program

OBLIKOVANJE
za njega

90 dni
začetni program

KMALU

KMALU

KMALU

KMALU

Še niste BODIFIT član?

#BODIFITPLAY

BODIFIT članarina znaša 10 €/leto. BODIFIT člani lahko članarino kadarkoli podaljšajo, vsakič se doda dodatno leto od datuma poteka. Če članarina ni veljavna, se obrok mesečne naročnine na BODIFIT Play dvigne na znesek za NEČLANE.

Imetniki BODIFIT paketa so tisti, ki imajo veljavno BODIFIT pogodbo za vadbo, ki so jo sklenili na BODIFIT centru. Po preteku veljavnosti pogodbe oz. po odpovedi zlatega paketa, se dostop do portala BODIFIT Play onemogoči.

BODIFIT član lahko postanete na katerem koli BODIFIT centru ali v BODIFIT shopu, lahko pa postanete član tudi na tej povezavi!

Nečlani so vsi, ki nimajo veljavne BODIFIT članarine. Če ne veste, do kdaj vam velja članarina, se lahko obrnete na info@bodifit.net ali na brezplačno telefonsko številko 080 9889, kjer vam bodo naši svetovalci odgovorili v najkrajšem možnem času.

Brezplačno obdobje traja 3 dni, nato se vsak mesec obračuna znesek izbrane naročnine. V brezplačnem obdobju je na voljo glavnina vsebin.