Vadite kjerkoli in kadarkoli pod vodstvom vrhunskih BODIFIT strokovnjakov in ustvarjajte svoj urnik vadb sproti.

Prilagojeni programi,
profesionalne vadbe,
različne zvrsti, oblikovanje telesa, …

3 dni brezplačno ...

BODIFIT PLAY komplet pripomočkov, s katerimi boste še dodatno nadgradili vašo FIT stopnjo …

Najrazličnejši priročniki in vodniki, ki vam bodo pomagali pri pravilni vadbi, prehrani, regeneraciji …

Za doseganje optimalnih rezultatov kar od doma. Preoblikovanje telesa, trenerstvo, svetovanje, prehrana …

Vadimo skupaj, pa čeprav narazen!

Poskusite 3 dni brezplačno ...

#BODIFITPLAY

BODIFIT Play je prvi slovenski fitnes portal z več sto strokovno vodenimi vadbami na zahtevo, online osebnim trenerstvom, spletnimi fitnes tečaji ter literaturo in blogom, ki zaokrožujejo vse, kar potrebujete za zdrav in uravnovešen življenjski slog.

BODIFIT je organizacija, ki je v več kot 20 letih delovanja zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji na področju fitnesa, vodene vadbe, pilatesa, rekreacije in gibanja. Smo mednarodno uveljavljena znamka, ki predstavlja strokovnost na področju rekreacije, fitnesa in wellnessa. Širimo ozaveščanje o pomembnosti redne rekreacije ter zdravega načina življenja. Predstavljamo sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Naš cilj je vseskozi enak: izobraževanje in strokovnost. Cilj je torej dolgoročno delo z vadečimi, ki jih želimo navaditi, da je vadba oz. redna rekreacija dolgoročna naložba vase in ne zgolj modna muha. BODIFIT Play je spletni skupek naših 20-letnih izkušenj in znanja.

Za dostop do vseh vsebin portala BODIFIT Play je potrebna registracija z veljavnim emailom in geslom, ki si ga določite sami.

3 dni po prvi registraciji je dostop do vsebin BODIFIT Play* BREZPLAČEN za vse. Po preteku tega časa se vam bo naročnina zaračunala vsak mesec.

Za BODIFIT naročnike z BODIFIT paketom je dostop do vsebin BODIFIT Play* BREZPLAČEN, dokler imajo sklenjen paket.

Za BODIFIT člane znaša mesečni dostop do vsebin BODIFIT Play* 24,90 €.

Za vse ostale znaša mesečni dostop do vsebin BODIFIT Play* 39,90 €. V primeru plačila BODIFIT članarine (10 € za celo leto) za te osebe velja članska cena 24,90 € mesečno.

*razen do tečajev spletne akademije, ki so plačljivi posamezno.

BODIFIT članarina je opcijska in znaša 10 €/leto, prinaša pa številne ugodnosti, med drugim tudi nižjo naročnino na BODIFIT Play. Če članarina ni veljavna, se obrok mesečne naročnine na BODIFIT Play dvigne na znesek za NEČLANE.

BODIFIT član lahko postanete na katerem koli BODIFIT centru ali v BODIFIT SHOPu, lahko pa tudi na tej povezavi!

Nečlani so vsi, ki nimajo veljavne BODIFIT članarine. Če ne veste, do kdaj vam velja članarina, se lahko obrnete na info@bodifit.net ali na brezplačno telefonsko številko 080 9889, kjer vam bodo naši svetovalci odgovorili v najkrajšem možnem času.

Video vsebine in knjižice lahko spremljate na računalniku, na mobilnih telefonih, na tablicah, lahko pa zrcalite tudi na vašo najljubšo TV napravo.

BODIFIT TV vam je lahko podpora in opora pri izvajanju vadb kjerkoli in kadarkoli – doma, na službeni poti ali na počitnicah. Izjemno dobro lahko videe kombinirate z običajnimi treningi v centrih in v naravi.

BODIFIT KNJIŽNICA je skupek različnih priročnikov in vodnikov ter jedilnikov, ki si jih lahko shranite na računalnik ali telefon ali si jih natisnete in jih kadarkoli prelistate za nove ideje pri vadbi, delu in prehrani.

BODIFIT ONLINE TRENERSTVO je namenjeno vsem, ki si želite doseči optimalen napredek kar v udobju domačega okolja. BODIFIT strokovni sodelavci vas bodo vodili skozi programe treningov, vam svetovali o vadbi, prehrani in regeneraciji, ob tem pa vam ne bo treba obiskati vadbenega centra, ali pa boste ob pomanjkanju časa kombinirali online osebno trenerstvo in obiskovanje vadb na BODIFIT centru. ONLINE trenerstvo je, če želimo vaditi doma in doseči optimalne rezultate, najboljša izbira.

 • Za večino vadb pripomočkov ne potrebujete, vsekakor pa je udobneje, če imate vadbeno podlogo in manjše, enoročne uteži.
 • Naredite si dovolj prostora (priporočamo vsaj 2 m2).
 • Pripravite si plastenko z vodo.
 • Vzemite si vsaj 45 minut časa in se prepričajte, da vas nihče ne bo motil. To je čas za vas.
 • Oblecite udobna športna oblačila in – odvisno od vadbe – tudi športno obutev.
 • Fino je, da ne vadite s polnim želodcem, zato priporočamo, da večjih obrokov ne jeste vsaj 90 minut pred vadbo.
 • Vadbe lahko spremljate na TV, tabličnem računalniku, prenosniku ali pametnem telefonu. Priporočamo, da je zvok dokaj naglas, video pa v celozaslonskem načinu.
 • Izberite video, ki je primeren za vas glede na vašo telesno pripravljenost. Vadbe BURN in POWER so namenjene zdravim in pripravljenim posameznikom.
 • Če med vadbo začutite bolečino ali pretirano zasoplost, prilagodite vajo in tempo.
 • Vsako vadbo lahko izvajate (ponavljate) večkrat.
 • Po vadbi spijte beljakovinski napitek.
 • Dovolite telesu med posameznimi treningi dovolj časa, da se regenerira.