BODIFIT Kamnik

center BODIFIT Kamnik

Vadbena poezija v čudovitem bambusovem ambientu!

BODIFIT Kamnik je svoja vrata odprl leta 2014 kot peti BODIFIT center. BODIFIT je tako s svojo strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo prisoten tudi v osrednji Sloveniji.

BODIFIT Kamnik s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe.

Nahaja se v samem mestnem jedru Kamnika, kar vadečim omogoča hiter preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v prelepem bambusovem ambientu. Center, v katerem se dobro počutijo vse generacije: od mladostnikov do tistih v zrelih letih ter športniki in popolni rekreativci.

  • Ugodna lokacija: v zgornjem nadstropju nakupovalnega centra, ki omogoča prelep razgled, brezplačna parkirna mesta, hiter dostop z obvoznice iz cele regije.
  • Sodobno opremljen fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev priznanih svetovnih proizvajalcev (Technogym, Life Fitness, Cybex, Barbarian Line, Concept, TRX, Flowin, Gym80 …). Fitnes je razdeljen na tri dele, in sicer ima kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev.
  • Velika dvorana je namenjena izvajanju vodenih vadb in je opremljena z vsemi potrebnimi in učinkovitimi pripomočki za kakovostno izvajanje najrazličnejših vadbenih zvrsti na najvišjem nivoju.
  • V srednji dvorani se odvijajo vadbe iz fusion koncepta, koncepta, ki učinkovito povezuje funkcionalna gibanja v celovito vadbeno poslastico. Srednja dvorana je opremljena s sodobnimi pripomočki, kot so TRX trakovi, BOSU, blazine, valji, kettlebelli, ravnotežnostne blazine itd.
  • Posebnost je dvoranica za osebna trenerstva.
  • Kineziološki kabinet je namenjen testiranjem na vrhunskih medicinsko-diagnostičnih merilcih telesne sestave, antropološke meritve …
  • Regeneracijski center ponuja prenovljena savna, privoščite si lahko tudi sprostitev na različnih vrstah masaž.
  • BODIFIT SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambeni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.

BODIFIT Kamnik – kjer visokokakovostna, drugačna izbira naprav pripomočkov preseneti! Center s karizmo!