BODIFIT City

Center City in mesto Maribor

Prvi 24/7 fitnes v Sloveniji!

BODIFIT City je PRVI fitnes v Sloveniji, ki je odprt 24 ur na dan, 365 dni v letu! Zato je še posebej primeren za vse, ki ostajajo dlje v službi oziroma se pozno vračajo domov. Prav tako v tem centru tudi prazniki niso omejitev – odprt je vsak dan, ves dan, vse dni v letu.

BODIFIT City je odprl svoja vrata februarja 2013 kot četrti BODIFIT center. BODIFIT program je tako s svojo strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo prisoten v samem mestnem jedru, kar vadečim omogoča hiter preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v prelepem bambusovem ambientu.
  • Ugodna lokacija: nahaja se v samem mestnem jedru, v prostorih Hotela City v Mariboru, hiter dostop z javnim prevozom z obrobja mesta.
  • Možnost parkirnih mest v centru mesta! Brezplačno parkirišče v večernih terminih v bližini centra. Za vse imetnike BODIFIT Srebrnih in Zlatih paketov omogočeno brezplačno parkiranje v garažni hiši hotela City vsak dan čez teden po 17h za čas 2h. Za vse BODIFIT člane pa so v garažni hiši Hotela City na voljo ugodnejše cene parkiranja tudi v vseh drugih časovnih terminih.
  • Glavna značilnost in ekskluzivna ponudba centra je bogat nabor funkcionalnih vadbenih konceptov – vadb za tiste, ki hočejo (še) več.
  • Velika dvorana za vodene vadbe s svojim sproščenim ambientom omogoča pristno in bogato vadbeno izkušnjo. Opremljena je z vsemi potrebnimi pripomočki za kakovostno izvajanje najrazličnejših vadbenih zvrsti na najvišjem nivoju.
  • Fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev (Panatta, Life Fitness, Concept, Precor, Barbarian, Vibro, Star Trac, TRX, Flowin …). Fitnes je razdeljen na tri dele, in sicer ima kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev. Zelo privlačen del fitnesa je mala dvorana, ki je namenjena vadbi z lastno težo, vadbi stabilizacije in predvsem izvajanju osebnih in semi trenerstev na najvišjem nivoju – osebni pristop, kot ga še ni bilo. Opremljena je z različnimi pripomočki (Power Plate, BOSU, TRX, elastike, blazine, valji, pripomočki za vadbo propriocepcije …).
  • BODIFIT SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambeni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.
  • Kineziološki kabinet z diagnostičnimi testiranji telesne sestave in antropološkimi meritvami.

BODIFIT City je PRVI fitnes v Sloveniji, ki je odprt 24 ur na dan, 365 dni v letu! Zato je še posebej primeren za vse, ki ostajajo dlje v službi oziroma se pozno vračajo domov. Prav tako v tem centru tudi prazniki niso omejitev – odprt je vsak dan, ves dan, vse dni v letu.