BODIFIT Studenci

Bodifit Studenci

Zibelka vseh idej BODIFIT programa Slovenija!

BODIFIT Studenci je bazični center in center, kjer se je sploh pričel BODIFIT osebni pristop. Začetki osebnega pristopa so se pričeli razvijati in širiti prav tukaj. BODIFIT Studenci je odprl svoja vrata leta 2005 kot prvi BODIFIT center.

BODIFIT Studenci s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost ponudbe.

  • Ugodna lokacija: ob velikem nakupovalnem centru v športni dvorani, veliko brezplačno parkirišče, hiter dostop iz predmestja pod Pohorjem.
  • Fitnes z osebnim pristopom ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev priznanih svetovnih proizvajalcev (Technogym, Life Fitness, Precor, Fassi, Concept, Flowin …). Fitnes je razdeljen na tri dele, in sicer ima kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev. Opremljen je z različnimi pripomočki (Power Plate, BOSU, TRX, elastike, blazine, valji, pripomočki za vadbo propriocepcije …).
  • Glavna značilnost centra so osebna trenerstva na najvišjem nivoju, za kar se odloča vse več strank, saj je napredek neprimerno večji in hitrejši.
  • Velika dvorana je namenjena izvajanju vodenih vadb.
  • Posebnost tega centra je mala dvorana. V tej dvorani je baza BODIFIT Pilates centra. Opremljena je s pilates pripomočki, ki sicer zasedajo pomembna mesta v velikih pilates centrih po svetu (Reformer, Chair, Wunda Chair, Step Barrel, Ladder Barrel), za svojevrstno izkušnjo pilates vadbe.
  • Mala dvorana pa ima še eno posebnost! Zasnovana je tako, da se lahko v nekaj minutah preoblikuje v simpatično predavalnico, kjer ima predavatelj na voljo tudi kakovosten projektor, ozvočenje in spletni dostop.
  • BODIFIT SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambeni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.
  • Privoščite si lahko tudi sprostitev na različnih vrstah masaž.
  • Po vadbi se lahko sprostite tudi v infrardeči savni.

BODIFIT Studenci – v vseh pogledih srce BODIFIT programa in zibelka vseh idej, ki so skozi leta nastajale in gradile našo uspešno zgodbo. Srce BODIFIT programa!