BURN programi

»BURN« programi so skupek vodenih skupinskih vadb, ki dosegajo maksimalne obremenitve na telo. Pomeni, da z varnim pristopom pripravimo telo na visoke intenzivnosti, maksimalen srčni utrip pod prilagojenimi, nadzorovanimi pogoji. Za takšne vadbene zvrsti je značilna velika poraba kalorij in pospeševanje delovanja metabolnih procesov v telesu, kar posledično daje vadečim po vadbi dober poživljajoč občutek utrujenosti, hkrati pa povzroči povečano porabo odvečne energije v telesu (povečan FAT BURNING EFFECT). »BURN« PROGRAMI so primerni za napredne vadeče.

burn programi

BURN BOOTCAMP

Priljubljenost:
4/5

Gre za popularno razgibano tako imenovano funkcionalno vadbo pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, ki temelji na večdimenzionalnem gibanju. Vadba ni primerna za začetnike. Poudarek je na razvoju vseh motoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd. Vadba s svojim visokointenzivnim učinkom izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu. Gre torej za vadbo, ki pospešeno pomaga preoblikovati telo. Izrazit po tej vadbi je občutek zadovoljstva, obenem pa vadba pomaga blažiti stres in premagovati vsakodnevne obremenitve. Vadba je popolno dopolnilo aktivnim rekreativcem, rekreativnim športnikom, profesionalnim športnikom in drugim bolje treniranim posameznikom, ki želijo izboljšati funkcionalnost telesa.

Težavnost 90%

BURN HIIT

Priljubljenost:
5/5

Je visokointenzivna intervalna vadba, kjer se prestavljajo, preizkušajo meje in sposobnosti posameznika s HIIT in TABATA protokolom. Vadba je značilna po kratkem trajanju (do 40 min). Je vadba za napredne vadeče, aktivne športnike in druge v dobri telesni formi. Je nadgradnja drugih tako imenovanih funkcionalnih zvrsti in sodi med najbolj intenzivno vadbo v sklopu BODIFIT PROGRAMA.

Pri BURN HIIT vadbi je poudarek na razvoju vseh motoričnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd.) na maksimalnem individualno prilagojenem nivoju (individualna hitrost izvedbe) obremenitve.

Vadba s svojim visokointenzivnim učinkom izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu (FAT BURNING EFFECT). Gre torej za vadbo, ki pospešeno pomaga preoblikovati telo. Izrazit po tej vadbi je občutek zadovoljstva, obenem pa ta vadba pomaga blažiti stres in premagovati vsakodnevne ovire.

vadba Hiit s stepom
Težavnost 80%

BURN SPINNING

Priljubljenost:
4.5/5

Je vadba z uporabo profesionalnih sobnih koles, ki so prilagojena visokim obremenitvam. Vadeči se postopoma, tj. s postopnim ogrevanjem, pripravijo na glavni visokointenzivni del vadbe in tako s skupnimi močni dosegajo visoke obremenitve. Vsak posameznik si lahko med vadbo individualno prilagaja obremenitev glede na počutje in zmožnosti. Vadba je sinonim za visoko porabo energije in je primerna za napredne vadeče.

Priporočljivo je, da vadeči tedensko to vadbo dopolnjujejo z obiskom drugih vadbenih zvrsti.

Težavnost 85%