BODIFIT Mengeš

Razkošje harmonije med gibanjem, sprostitvijo in razvajanjem!

BODIFIT MENGEŠ je največji BODIFIT center v Sloveniji. Svoja vrata je odprl leta 2012 kot tretji BODIFIT center. BODIFIT je tako s svojo strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo prisoten tudi v osrednji Sloveniji.

BODIFIT Mengeš s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe.

Center se nahaja ob magistralni cesti v Mengšu, nad centrom Tuš, kar vadečim omogoča hiter preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v prelepem  ambientu. BODIFIT Mengeš ponuja širok spekter kakovostnih tradicionalnih oblik rekreacije ter vseh aktualnih oblik in novosti, ki v Slovenijo šele prihajajo.

  • Ugodna lokacija: ob nakupovalnem centru, v neposredni bližini barov, številna brezplačna parkirna mesta v neposredni bližini in okolici.
  • Prostoren, zračen in sodobno opremljen fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev (Technogym, Precor, Cybex, Life Fitness, Concept, TRX, Flowin, Star Trac …). Fitnes je razdeljen na tri dele, in sicer ima kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev.
  • Velika dvorana za vodene vadbe je prostorna, zračna in popelje v učinkovito vadbeno izkušnjo.
  • Pilates center za vse navdušence nad pristnim, prvinskim in izvornim pilatesom, kot ga je “izumil gospod Pilates”.
  • Kinezio dvorana z diagnostičnimi testiranji telesne sestave, antropološkimi meritvami, FMS-testiranji in še več.
  • Ekskluzivna ponudba centra je popolnoma prenovljen Regeneracijski center, ki jo v popolno sprostitveno celoto sestavljata Oaza savn in Oaza masaž.
  • Bodifit SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambeni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.

BODIFIT Mengeš – vrhunska kakovost osebnih trenerstev, vodenih vadb in wellness storitev. Preprosto VSE v ENEM!