FUSION programi

Stres, ki ga povzročajo služba, okolje, pričakovanja, ki jih imajo ljudje do vas, je globalna bolezen današnjega modernega razvitega sveta. Danes se nekateri zaradi tega stresa gibajo premalo, drugi pa preveč – v obeh primerih se telo dodatno preobremeni, poškoduje. Neurejena prehrana in pretirano uživanje zdravil, opojnih sredstev in drugih substanc, ki negativno vplivajo na telo in počutje, so še dodatno breme, ki ruši ravnovesje v telesu. Torej? BODIFIT FUSION PROGRAMI so vadbeni produkt, kako ljudi, ki živijo v tem hektičnem okolju, potegniti proč in jih vsaj malo približati sebi. So vadbene zvrsti, ki se posvečajo nadzoru gibanja, dihanja in zavedanja tukaj in sedaj v prostoru in na tem svetu. Te vadbe so zmesi različnih vadbenih tehnik s podobnimi lastnostmi in imajo blagodejne učinke na um in na teloDokler ljudje teh vadb ne poizkusijo, se jim prepustijo, so v večini primerov skeptični in imajo pomisleke, ko pa preidejo te lastne ovire in zavore, spregledajo, da je točno to tisto, kar jim je do sedaj primanjkovalo!

FUSION BALANCE

Priljubljenost:
5/5

Je najbolj kompleksna BODIFIT FUSION vadbena zvrst, ki navdušuje vadeče že vrsto let. Ta vadbena zvrst se razvija in nadgrajuje od leta 2006. Med nadgradnjo in razvojem se je ime preoblikovalo in postajalo bolj in bolj dovršeno, vzporedno s tem pa tudi sam vadbeni koncept.

V zadnjih letih s to zvrstjo navdušujemo tako znotraj kot tudi zunaj naših meja in imamo tisoče vadečih, ki prisegajo na prav ta vadbeni koncept.

V  FUSION BALANCE vadbi se prepleta kar nekaj spektakularnih »body & mind« vadbenih zvrsti, kot so osnova in baza PILATESA, mešanica različnih YOGA stilov, esenca TAI CHIA in v sledeh FELDENKRAIS tehnika. Vadba zajema različne stile in vsak sezono se na trgu kar trikrat predstavi povsem nova kompilacija gibanj in tehnik (indian, mongol,  afro, oricha, capoeira, europe itd.), ki so logično in energetsko povezane v celoto.

FUSION BALANCE je harmonija gibanja, pri kateri skozi vaje, gibanja, meditacijo zaznamo visoko stopnjo zavedanja svojega telesa v prostoru, se zavemo zemlje pod nami in neskončnosti nad nami.

Vadba je primerna za vse aktivne rekreativce in napredne vadeče.

Poizkusiš jo enkrat in se lahkotno ujameš v čarovnijo gibanja (bodi v ravnovesju BODI FIT).

Težavnost 60%

FUSION PILATES

Priljubljenost:
4.5/5

Je popolna vadba tako za popolne začetnike kot tudi za napredne vadeče. Na preprost vadečemu prijazen način se različni preventivni PILATES pristopi in PILATES PRINCIPI prepletajo in zgradijo ultimativno vadbo za izboljšanje aktivacije jedra telesa, mišičnega tonusa in telesne drže.

Je idealna vadba za ljudi s prilagojeno telesno držo, neaktivnimi mišicami zaradi neaktivnosti in pretiranega sedenja. Vadba, ki osvobodi vadečega, če se le-ta prepusti tej preprosti, a učinkoviti kombinaciji gibanj in prilagojenim PILATES vajam. Vadba je primerna za žensko in izrazito koristna za moško populacijo. Izvajajo jo lahko vse generacije od otrok pa do starejših seniorjev in vseh vmes, pomembno je samo, da vadeči razume pomen gibanja.

Ni razloga, da je še niste preizkusili.

Želite svoj darilni bon za brezplačno FUSION PILATES vadbo?

Težavnost 45%

FUSION YOGA

Priljubljenost:
4.5/5

YOGA je svetovni gibalni, duhovni, način življenja – fenomen. V zadnjih letih se je povečalo število tehnik, pristopov in vadbenih zvrsti YOGE. Te številke presegajo pričakovanja. Mnogokrat so te trendne zvrsti, ki so produkt našega okolja, prekompleksne, prezahtevne za posameznike.

Pri BODIFIT-u smo povezali sodobne trende fitnesa z različnimi pristopi YOGA tehnik in principov. Ta kombinacija se je izkazala za popolno in dovršeno, vadečim izjemno prijazno, ugodno tehniko. Sodobni trendi fitnesa, kineziološki pristopi, premešani in združeni z esenco HATHA, VINJASA in drugih tipov aktualnih zvrsti YOGE, so produkt, ki ga uporabljamo kot recept za našo popolno FITNES jed.

FUSION YOGA je kompleksen pristop do telesa vadečega, njegovega fizičnega in duhovnega ravnovesja. Vadbo priporočamo aktivnim rekreativcem in ljubiteljem »body & mind« vadbenih zvrsti

Težavnost 50%