BODIFIT Maribor

BODIFIT Maribor je največji BODIFIT center v Mariboru in na Štajerskem ter se ponaša z izredno široko ponudbo storitev in izdelkov za odlično FIT počutje! Svoja vrata je odprl leta 2019 kot sedmi BODIFIT center po vrsti v sicer čedalje večji BODIFIT družini.

INDIVIDUALNA VADBA

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – strokovno vodene individualne obravnave in programe na fitnesu.

OSEBNO TRENERSTVO

Za odlično počutje potrebujemo sistematičen, nadzorovan, hitrejši, bolj učinkovit in varen napredek oz. rezultate pri telesnem (pre)oblikovanju.

SKUPINSKA VODENA VADBA

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – zabavne in učinkovite vadbe, ki jih lahko prilagodimo našim ciljem, trenutnemu počutju, željam, ter druženje ob glasbi.

KINEZIOLOŠKI CENTER

Za odlično počutje potrebujemo vedeti, kakšno je stanje našega telesa, kaj zmore in česa ne.

REGENERACIJSKI CENTER

Za odlično počutje in blagodejno življenje potrebujemo dobro in kakovostno regeneracijo telesa.

WELLNESS OAZA

Za odlično počutje potrebujemo sprostitev.

BODIFIT SHOP

Za odlično počutje potrebujemo kakovostna dopolnila, pripomočke, oblačila.

BODIFIT CAFFE

Za odlično počutje potrebujemo druženje ob izbranih napitkih in zdravih prigrizkih.

BODIFIT AKADEMIJA

Za odlično počutje potrebujemo učenje in širjenje svojih obzorij.

INDIVIDUALNA VADBA in INDIVIDUALNO VODENA VADBA (OSEBNO TRENERSTVO)

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – strokovno vodene individualne obravnave/treninge/programe na fitnesu.

Osebno trenerstvo omogoča sistematičen, nadzorovan, hitrejši, bolj učinkovit in varen napredek oz. rezultate pri telesnem (pre)oblikovanju in kondiciji. Po dozdajšnjih izkušnjah naših članov vam lahko zagotovimo, da je odločitev za strokovno voden osebni pristop ena najbolj zdravih in modrih odločitev oz. naložb v današnji zmešnjavi najrazličnejše ponudbe samooklicanih strokovnjakov.

V okviru osebnega trenerstva so vam na voljo:

 • preventivno-korektivna vadba (telesna drža, stabilizacija, koordinacija, gibljivost …)
 • vadba po poškodbi (mišično ravnovesje, stabilnost, ravnotežje …)
 • športne priprave (moč, vzdržljivost, vadba po poškodbi, propriocepcija …)
 • oblikovanje telesa (redukcija maščobe, mišični tonus, mišično ravnovesje …)
 • programi za poslovneže (splošno počutje, premagovanje stresa, preventiva …)

Odločite se lahko tudi za učinkovite pakete (pre)oblikovanja telesa z zavidljivimi rezultati pod strokovnim vodstvom BODIFIT strokovnjaka. V treh mesecih preoblikujte svoje telo! Dajte si priložnost!

Ponujamo pa tudi druge individualne programe, vadbe po poškodbi …

Za vse to pa imamo na vseh BODIFIT centrih optimalne kapacitete, ki predstavljajo vadbeni hit in poslastico za prav vsak okus: prostor za vadbo z lastno telesno težo, prostor za atletske treninge, prostor za dvigovanje uteži, izotonični trenažerji, pnevmatski trenažerji, obsežna kardio linija.

SKUPINSKA VODENA VADBA – VADBE V SKUPINI

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – zabavne in učinkovite vadbe, ki jih lahko prilagodimo našim ciljem, trenutnemu počutju, željam, ter druženje ob glasbi.

Fenomen vodenih vadb? Skupinske vodene vadbe predstavljajo celostno rešitev – rekreacijo, izgorevanje maščob in zabavno druženje. Prav zato so ene najbolj zabavnih in učinkovitih oblik rekreacije. In ponujajo zares širok spekter možnosti za odlično zabavo, ob kateri boste svoje telo hkrati oblikovali, topili tiste odvečne maščobne blazinice, krepili tiste bolj mlahave dele telesa, polnili svoja pljuča z navdušenjem, doživeli dvig poživljajoče energije in vsakič znova premagovali sebe in čutili bitje srca nekoga, ki zmore, to je zmagovalca!

BODIFIT program se ponaša z več kot 20 trendnimi in učinkovitimi mednarodno uspešnimi vadbenimi zvrstmi: FIT (KID, SPINE, SENIOR, PRENATAL, HIDRO), SHAPE (TNZ, STEP, DANCE), POWER (JUSTFIT, CROSS, STEP), BURN (HIIT, BOOTCAMP, CYCLING), FUSION (BALANCE, YOGA, PILATES).

Pester nabor vadb!

Za vsakogar se zagotovo najde nekaj:

 • za tiste, ki želite vaditi preventivno (FIT SPINE, FIT SENIOR, FIT KID, FIT PRENATAL),
 • za tiste, ki želite oblikovati svoje telo (POWER JUSTFIT, BURN HIIT, SHAPE TNZ),
 • za tiste, ki se pri vadbi želite povezati s seboj (FUSION PILATES, FUSION YOGA), in za tiste, ki se želite ob vadbi sprostiti in zgolj zabavati (SHAPE STEP, SHAPE DANCE).

Lahko pa smo samo nagnjeni k premagovanju svojih mej z najrazličnejšimi tako imenovanimi funkcionalnimi vadbami (BURN BOOTCAMP, POWER CROSS, FUSION BALANCE). Pomemben del treninga je tudi aerobna vadba, dinamična, ki je v skupini ob ritmih glasbe še posebej zabavna. V okviru skupinskih vodenih vadb dajejo posebno vrednost in pomen našemu zdravju preventivne, funkcionalne vadbe.

KINEZIOLOŠKI CENTER

Za odlično počutje potrebujemo vedeti, kakšno je stanje našega telesa, kaj zmore in česa ne.

BODIFIT kineziološki center je namenjen:

 • rekreativnim in vrhunskim športnikom,
 • otrokom in mladostnikom, ki so aktivno vključeni v šport,
 • in vsem, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega gibanja.

Izvajamo:

 • medicinsko-diagnostično testiranje in meritve sestave telesa (InBody),
 • testiranje in analiza funkcionalnosti gibanja (FMS),
 • ugotavljanje funkcionalnih omejitev in telesnih asimetrij,
 • trening za izboljšanje motorične kontrole gibanja.

Izvajamo tudi antropometrične meritve.

Po naročilu se izvajajo tudi specialne obravnave pri bolečinah v hrbtenici z doktorjem kineziologije.

Na osnovi testiranj in meritev se izdela individualni program vadbe za optimizacijo gibanja in sestavo telesa.

REGENERACIJSKI CENTER

Za odlično počutje in blagodejno življenje potrebujemo dobro in kakovostno regeneracijo telesa.

Ali je regeneracija telesa samoumevna? Ste utrujeni med treningi in po njih, niste sposobni držati visokega tempa na vadbi, treningih, navsezadnje visokega tempa življenja, se pojavljajo poškodbe in druge težave?

BODIFIT REGENERACIJSKI CENTER se zaveda perečega problema, zato smo svojo ponudbo razširili na pomemben segment delovanja vsakega posameznika – regeneracijo!

Ponujamo vrhunske regeneracijske obravnave:

 • KRIO KOMORA prinaša številne blagodejne učinke, kot so boljša celostna prekrvavitev telesa, povečana vsebnost kisika v krvi in posledično boljša priprava na trening oz. boljša regeneracija po njem, izboljšuje delovanje hormonskega sistema. Primerna je za športnike, rekreativce, za vse, ki jih mučijo težave z nespečnostjo, za tiste, ki imajo luskavico, dermatitis, in tudi ali predvsem za tiste, ki trpijo za »boleznijo« sodobnega časa – izgorelostjo!
 • KRIO HLAČE globinsko ohlajajo globalna mišična tkiva, ki se jih z ledeno kopeljo ne doseže. Ugodno in blagodejno vplivajo na cirkulacijo v telesu, prekrvavitev limfe, pojavnost celulita in obseg telesa. Primerne so za športnike, rekreativce in za vse, ki imajo t. i. »težke noge«.
 • PRESOTERAPIJA deluje kot mehanska masaža, vrh vsega pa omogoča še anticelulitni program. Primerna je za športnike in rekreativce.
 • MAGNETNO RESONANČNA TERAPIJA se priporoča in blagodejno vpliva po operativnih posegih, po poškodbah, pri celjenju ran, zvinih gležnjev, glavobolih in migrenah.
 • UDARNI VALOVI se priporočajo in zelo uporabljajo pri vnetjih in težavah s kalcinacijo. Primerni so za športnike in rekreativce ter za fizikalno fizioterapijo.
 • ŠPORTNE MASAŽE, MASAŽE CELEGA TELESA, DELNE MASAŽE IN DRUGE AKTUALNE MASAŽNE TRETMAJE,
 • paketi LEPOTNIH PROGRAMOV (kombinacije različnih terapij, KRIO hlače, UDARNI valovi, Presoterapije …)
WELLNESS OAZA

Za odlično počutje potrebujemo sprostitev.

Odstranite sledi vsakdanjega stresa, sprostite boleče mišice (tudi po vadbi), podarite koži elastičnost, očistite organizem in se preprosto prepustite sprostitvi. Osvežite svoje telo, prebudite ga v lahkotnost bivanja in si povrnite življenjsko in delovno energijo!

Sprostite svoje čute in se prepustite skrivnostim savn. Privoščite si samo svoj ritual, v katerem na vas delujejo toplina, voda, barva, vonj in veličastnost miru. Naj savna pogreje vaše telo, obenem pa zanj še posebej poskrbi:  iz njega izloča strupene snovi,  krepi  imunski sistem  in poskrbi za lepo in sijočo kožo.

Na voljo so vam savne (finska, zeliščna, infra), delne masaže, masaže celega telesa. Rezervirate si lahko tudi povsem svoj VIP-savna termin in se kraljevsko razvajate! Vsi, ki imate zlati paket, imate neomejen vstop na abonmajske in redne termine savnanja (potrebna je le predhodna rezervacija).

BODIFIT SHOP

Za odlično počutje potrebujemo kakovostna dopolnila, pripomočke, oblačila.

Gibanje in prehrana hodita z roko v roki in za doseganje zavidljivih rezultatov je nujno, da svojo raznoliko in uravnoteženo prehrano podkrepite s športnimi in prehranskimi dopolnili. Ker vaše telo potrebuje več kot telo neaktivnega človeka. V BODIFIT SHOP si strokovni kader nenehno prizadeva vsakemu svetovati, prilagoditi in ponuditi najboljše od prehranskih dopolnil, pripomočkov …

Ker BODIFIT stavi na kakovost, boste v BODIFIT SHOP našli le najboljše. Ponujamo:

 • premium izbor učinkovitih in kakovostnih športnih dopolnil priznanih in preverjenih blagovnih znamk (PhD, GOLDNUTRITION, Olympus),
 • »klasična« superživila (alge, trave, semena, jagodičevje, olja, himalajska sol) in
 • posebej izbrane rastlinske izvlečke belgijske znamke Purasana. Vse sestavine so izjemne kakovosti in organskega izvora, brez pesticidov, kemikalij, barvil, arom in konzervansov.
 • naravne ekstrakte kitajske medicine (protibolečinski obliži, tigrova mast, medicinske gobe …),
 • pripomočke za osebno rabo,
 • vadbene pripomočke za osebno in profesionalno vadbo,
 • BODIFIT oblačila …

BODIFIT SHOP – obvezna postaja na poti do bolj  kakovostnega načina življenja!

BODIFIT CAFFE

Za odlično počutje potrebujemo druženje ob izbranih napitkih in zdravih prigrizkih.

Vse v enem: druženje, energija, regeneracija. Privoščite si čas zase po vadbi ali treningu. Zagotovo ste si zaslužili vsaj tistih nekaj minut, da poskrbite zase in svoje telo s posebnimi super napitki, zdravimi prigrizki in drugimi beljakovinskimi napitki, kakovostno kavo in čaji.

BODIFIT AKADEMIJA

Za odlično počutje potrebujemo učenje in širjenje svojih obzorij.

Ker se zavedamo pomembnosti vseživljenjskega učenja, širjenja obzorij na področju skrbi za odlično in FIT počutje, zdravje, močno telo, za BODIFIT ČLANE redno organiziramo dogodke, predavanja, delavnice … različnih strokovnjakov, znanih osebnosti in BODIFIT ambasadorjev. Znanje, širjenje obzorij, nova spoznanja, nove tehnike, nadgradnja že obstoječega znanja … Da boste vedeli in znali še več ter bolje!

BODIFIT Maribor je najbolj sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic. Primeren za vse generacije, športnike in rekreativce in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe, ki je zavidljiva in dosega najvišje svetovne standarde.