BODIFIT vadba

FITNES VADBA

Strokovno nadzorovana in vodena FITNES VADBA ima v svetu širok pomen. Zgodi se, da je v fitnes centrih pristop neoseben in odbijajoč. V BODIFITU smo se usmerili predvsem k izobraževanju naših strank in individualnemu pristopu vaditeljev, inštruktorjev ter osebnih trenerjev.

Naši zadovoljni člani so tako najstniki, odrasli kot tudi starejši, njihov namen pa je predvsem napredek, dobro počutje, kvaliteta vadbe in zdravje.

VODENA VADBA

Fenomen vodenih vadb? Motivacija, spodbuda, zabava, druženje in intenzivno oblikovanje, močna učvrstitev, nežna sprostitev in pospešen dvig življenjske energije! Skupaj smo močnejši!

Prav zato so vodene vadbe ene najbolj zabavnih in učinkovitih oblik rekreacije. In ponujajo zares širok spekter možnosti za odlično zabavo, ob kateri boste svoje telo hkrati oblikovali, topili tiste odvečne maščobne blazinice, krepili tiste bolj mlahave dele telesa, polnili svoja pljuča z navdušenjem, doživeli dvig navdušujoče energije in vsakič znova premagovali sebe!

PILATES CENTER

BODIFIT PILATES temelji na optimiziranju telesne drže, aktivacije središča oziroma centra (core), osvajanja večdimenzionalnega prsnega dihanja in splošne telesne pripravljenosti.

Cilj je izvajati gibanja popolno, izolirano in v predvidenih sklepih, natančno, vadeči osvojijo svoje telo in se naučijo pravilne in natančne izvedbe gibov.