Skupinske vodene vadbe

Delite objavo

Objavljamo nove urnike, ki so prilagojeni novim ukrepom.

Dragi BODIFIT člani,

veseli smo, da vas lahko ponovno povabimo na skupinske vodene vadbe. Vseslovenski omejitvi druženja do največ 10 ljudi se bomo na BODIFIT centrih prilagodili z omejitvijo števila vadečih na vodenih vadbah.  Velja torej pravilo 10 vadečih na posamezni termin, inštruktor pa ne šteje v to kvoto.

Sistem rezervacij: pokličite na telefonsko številko izbranega centra in si rezervirajte termin – maksimalno 3 dni vnaprej.

URNIKI

Urnik BODIFIT Maribor (031 280 950)
Urnik BODIFIT Studenci (MB) (031 222 862)
Urnik BODIFIT Celje (051 669 999)
Urnik BODIFIT Ljubljana (051 240 000)
Urnik BODIFIT Kamnik (031 439 439)
Urnik BODIFIT Domžale (040 800 364)
BODIFIT City: vodene vadbe trenutno ne potekajo.

 Prosimo, da spoštujete navodila za varno vadbo.

Z ukrepi in previdnostjo lahko skupaj prispevamo k omejevanju širjenja koronavirusa in s tem hkrati poskrbimo za to, da nam bo še naprej dovoljeno vaditi.

Vaš BODIFIT

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.