Informacije za BODIFIT člane

Za vas smo pripravili posebno stran, na kateri najdete odgovore na vaša vprašanja glede zaprtja centrov ter dostopa do portala BODIFIT Play.

Zaprtje centrov

V času jesenske epidemije smo po vladnih ukrepih zaprli vseh sedem BODIFIT centrov. To smo storili 16. (Celje, Kamnik, Domžale in Ljubljana) oz. 17. (Studenci, City, Maribor) oktobra. Verjamemo, da gre le za prehodno obdobje in da se bomo lahko na centrih kmalu spet videli.

Vsem našim članom bomo po izteku oz. prekinitvi paketa ali karte veljavnost le-te podaljšali za toliko časa, kot bodo zdaj centri zaprti.

Portal BODIFIT Play

V času zaprtja pa bomo seveda poskrbeli tudi za to, da se boste lahko še naprej gibali. Vsi imetniki BODIFIT paketov in drugih veljavnih kart imate do konca leta 2020 brezplačen dostop do portala BODIFIT Play.

Fitnes portal, ki smo ga ustvarili spomladi, je postal največji tovrstni portal v Sloveniji z več kot 20 različnimi vadbenimi zvrstmi, fitnes izzivi, vadbo na delovnem mestu, vadbenimi priročniki in še več. Vadbe lahko izvajate v domači dnevni sobi, na terenu ali v naravi. Prilagojene so vsem stopnjam aktivnosti – primerne so za vse, od začetnikov do naprednih vadečih. Novost v tem času pa bodo tudi online vadbe v živo, tako da boste lahko ostali v stiku s svojimi inštruktorji. Vsak dan bomo za vas pripravili vadbeno poslastico.

Dostop si lahko zagotovite na spodnji povezavi. V obrazec vnesite svoje podatke ter številko pogodbe (ali v opombo napišite, katero karto imate), mi pa vam bomo v čim krajšem času zagotovili dostop in vam podatke poslali na email.

Upamo, da se kmalu spet vidimo. Ostanite aktivni ter pazite nase in na svoje zdravje.

Vprašanja članov ...

Odgovori na vprašanja, ki nam jih člani najbolj pogosto zastavite …

Vsi, ki kompenzacije zaradi zaprtja BODIFIT centrov v prvem valu epidemije še niste uveljavljali v obliki dobroimetja ali zamrznitve plačil, lahko to še vedno storite tako, da se obrnete na nas. Pišite na narocniki@bodifit.net.

BODIFIT letna članarina se ne zamrzne in tudi ni vezana na plačilo vadnine, ki jo BODIFIT člani s sklenjenimi letnimi paketi plačujete vsak mesec. Članarina se plača letno in velja od dneva plačila. V tem času lahko koristite mnoge ugodnosti.

Prosimo vas za potrpežljivost, saj trenutno obravnavamo veliko število sporočil, vprašanj in prošenj. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če želite prekiniti pogodbo oz. odpovedati letni paket, pišite na naročniški oddelek na narocniki@bodifit.net in napišite svoje želje. Prejeli boste obrazec za prekinitev pogodbe, ki ga boste izpolnili, podpisali in poslali nazaj. Odpoved se bo nato obravnavala in uredila v skladu s sklenjeno pogodbo.

Za vsakega člana, ki želi dostopati do portala, moramo preveriti veljavnost karte in mu ustvariti profil. Ob trenutnem navalu to vzame precej časa, tako da vas prosimo za potrpežljivost.