Informacije za BODIFIT člane

Tukaj najdete vse informacije glede trenutne situacije v centrih, vadbe z BODIFIT Play in vse, kar morate vedeti o varni vadbi.

Žal so BODIFIT centri zaradi novega vladnega odloka ponovno zaprti.

Vsem našim članom bomo po izteku oz. prekinitvi paketa ali karte veljavnost le-te podaljšali za toliko časa, kot so bili centri zaprti.

SKRBIMO ZA VARNO VADBO IN ZDRAVJE

Ohranjanje vašega zdravja in vaše varnosti je naša prioriteta, zato se pri delu držimo vseh higienskih smernic in priporočil NIJZ. BODIFIT ekipa ta trenutek trdo dela, da bi ustvarila varno okolje za vaš obisk in prav vsak od nas bo imel vlogo pri varovanju našega zdravja, zato prosimo, da upoštevate naslednja priporočila:

PRED PRIHODOM

 • V primeru kakšnih bolezenskih znakov ali znakov okužbe dihalnih poti (oteženo dihanje, kašljanje, povišana telesna temperatura…), ne prihajajte na vadbo.
 • Priporočamo, da na center pridete že oblečeni v športna oblačila in se pri nas le obujete. S seboj imejte dovolj oblačil, da se lahko po treningu preoblečete v suha oblačila.
 • Število vadečih je omejeno, potrebna je predhodna rezervacija vadbenega termina (glej spodaj)

V CENTRU

 • Natančno se držite rezerviranega termina in se po nepotrebnem ne zadržujte v dvoranah ali garderobi.
 • V objekt vstopajte posamezno.
 • Pri vstopu in izstopu v BODIFIT center uporabljajte pripravljena razkužila za roke.
 • S seboj imejte vsaj eno brisačo, svojo vadbeno podlogo, elastike ali druge drobne osebne pripomočke za vadbo;
 • Ves čas, razen neposredno med vadbo, uporabljamo zaščitno masko.
 • Vedno vzdržujte razdaljo 5 m do ostalih vadečih.
 • Pred in po vsaki uporabi trenažerja ali drugih pripomočkov le te obvezno razkužite oz. obrišite z dezinfekcijskim sredstvom oz. robčkom.
 • Uporabo tušev odsvetujemo.
 • Priporočamo brezkontaktno plačevanje.
 • Zunanja obuvala in oblačila shranjujte po navodilih osebja centra.
 • Pri uporabi sanitarij bodite na varni razdalji, počakajte, da se ustrezno območje sprosti. Sledite pravilnemu postopku umivanja in razkuževanja rok.

Portal BODIFIT Play

Vsi imetniki BODIFIT paketov in drugih veljavnih kart imate do konca februarja 2021 brezplačen dostop do portala BODIFIT Play.

Fitnes portal, ki smo ga ustvarili spomladi, je postal največji tovrstni portal v Sloveniji z več kot 20 različnimi vadbenimi zvrstmi, fitnes izzivi, vadbo na delovnem mestu, vadbenimi priročniki in še več. Vadbe lahko izvajate v domači dnevni sobi, na terenu ali v naravi. Prilagojene so vsem stopnjam aktivnosti – primerne so za vse, od začetnikov do naprednih vadečih. Novost v tem času pa bodo tudi online vadbe v živo, tako da boste lahko ostali v stiku s svojimi inštruktorji. Vsak dan bomo za vas pripravili vadbeno poslastico.

Dostop si lahko zagotovite na spodnji povezavi. V obrazec vnesite svoje podatke ter številko pogodbe (ali v opombo napišite, katero karto imate), mi pa vam bomo v čim krajšem času zagotovili dostop in vam podatke poslali na email.

Ostanite aktivni ter pazite nase in na svoje zdravje.

Vprašanja članov ...

Odgovori na vprašanja, ki nam jih člani najbolj pogosto zastavite …

Vsi, ki kompenzacije zaradi zaprtja BODIFIT centrov v prvem valu epidemije še niste uveljavljali v obliki dobroimetja ali zamrznitve plačil, lahko to še vedno storite tako, da se obrnete na nas. Pišite na narocniki@bodifit.net.

BODIFIT letna članarina se ne zamrzne in tudi ni vezana na plačilo vadnine, ki jo BODIFIT člani s sklenjenimi letnimi paketi plačujete vsak mesec. Članarina se plača letno in velja od dneva plačila. V tem času lahko koristite mnoge ugodnosti.

Prosimo vas za potrpežljivost, saj trenutno obravnavamo veliko število sporočil, vprašanj in prošenj. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če želite prekiniti pogodbo oz. odpovedati letni paket, pišite na naročniški oddelek na narocniki@bodifit.net in napišite svoje želje. Prejeli boste obrazec za prekinitev pogodbe, ki ga boste izpolnili, podpisali in poslali nazaj. Odpoved se bo nato obravnavala in uredila v skladu s sklenjeno pogodbo.

Za vsakega člana, ki želi dostopati do portala, moramo preveriti veljavnost karte in mu ustvariti profil. Ob trenutnem navalu to vzame precej časa, tako da vas prosimo za potrpežljivost.