11 ključnih BODIFIT dni

Delite objavo

Ne bomo jokali nad vnovičnim zaprtjem centrov, ampak se bomo še bolj posvetili svojemu telesu. ?
Bomo samo še bolj FIT!
 
Tu smo, da vam svetujemo in vas aktiviramo tudi v času izjemno velikih izzivov (ne pozabimo na pirhe in vse kar spada zraven). 
 
Vabimo vas, da vsak dan načrtujete vsaj eno uro, ki jo boste posvetili svojemu telesu.
 
Vsak dan  smo pripravili dve vadbi, na katere lahko povabite svoje prijatelje, sorodnike, sodelavce, sosede, znance in neznance,
Ne dobite zgolj 4  brezplačnih dni, ampak podarimo še dodatne 3 dni za vsakega novega uporabnika našega fitnes portala BODIFIT Play.
 
Če še vedno niste naši uporabniki, poskrbite za svojo naročnino in ne
zamudite vadb! Zdaj je ta čas!
 
☝️ Če ste naši člani z veljavno vadnino in še nimate BODIFIT Play, oddajte podatke TUKAJ in aktivirali vam bomo profil.
 
☝️ Lahko pa si na bodifitplay.com aktivirate 3 dni brezplačno.
Vidite, ni izgovorov 😉
 
Povezave do vadb boste prejeli po mailu vsak dan ob 18.00 ali pa jih poiščite na našem Facebooku. Na razpolago vam bodo 24 ur, dokler ne prejmete povezav za naslednji dan in tako dalje… vseh 11 ključnih dni!
 
Pridružite se nam in skurite pirhe!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.