Silhueta BODIFIT atlet

BODIFIT ATLET 2023

16.9.2023, ob 11.00

Trg Leona Štuklja, Maribor

BODI BOLJŠI IN PREMAGAJ SEBE!

BODIFIT® Atlet je tekmovanje vseh aktivnih rekreativcev in športnikov, na katerem lahko preverijo, koliko sadov obrodijo njihova vadba in treningi.

Na tekmovanju BODIFIT® Atlet se preizkusite v sedmih vajah in si dokažete, kako uspešni ste po številnih urah, mesecih in letih vadbe v fitnesu.

Koncept tekmovanja temelji na vajah, ki zagotavljajo fitnes ravnovesje. Udeleženci pa s tem tekmovanjem testirajo svoje sposobnosti. V sedmih preizkušnjah tekmovanja se lahko pomerijo posameznice in posamezniki vseh stopenj treniranosti, stari nad 15 let. Tekmovanje poteka v ženski in moški kategoriji.

Nagrade

KAJ STA O TEKMOVANJU POVEDALA ZMAGOVALCA
MARUŠA IN GAŠPER?

Maruša:
Če bi morala strniti izkušnjo BODIFIT ATLETA v le par stavkov, bi rekla, da je to vsestransko tekmovanje, ki zajema skoraj vse glavne motoričnih sposobnosti. Torej hitrost, gibljivost, koordinacijo, vzdržljivost, ravnotežje, preciznost ter moč. Največji poudarek tega tekmovanja pa gotovo temelji na vzdržljivosti in moči, zato je pomembno, da je športnik vsestranski, saj le tako naloge opravi brez večjih problemov. Tekmovanje BODIFIT ATLET bi priporočila vsakomur, ki želi testirati svoje meje ter sposobnosti, saj so naloge premišljeno izbrane in ciljno naravnane.

Gašper:
Tekmovanje mi je bilo všeč zaradi dobre energije in vzdušja, le pričakoval sem več tekmovalcev. Napovedovalec in glavni sodnik je do konca skrbel, da je bilo primerno vzdušje in zdrava borbenost. Pri nekaterih vajah sem bil presenečen, da sem se tako dobro odrezal in sem bil vesel zmage. Najtežje mi je bilo ohraniti zbranost in energijo na nivoju do konca. Izziv BODIFIT ATLE mi je všeč, ker so vaje atipične in pokažejo neko splošno telesno pripravljenost. Presenečen sem, da več ljudi ne vidi izziva v tem tekmovanju.