(ŠE) BOLJŠI TRENER – tečaj

Delite objavo

Pridružite se dvodnevnemu tečaju, ki ga bo vodil mednarodno priznan trener Marko Geršak, ustanovitelj in vodja BODIFIT tečaja »FITNES INŠTRUKTOR«, ki je edini slovenski tečaj potrjen oz. verificiran s strani evropske organizacije EUROPE ACTIVE.
Si trener? Potrebuješ navdih?

Vsi potrebujemo kdaj pospešek, dodatno motivacijo, spodbudo, navdih in nove ideje. 
 
Fitnes industrija je hitro razvijajoča se in nenehno spreminjajoča se panoga. To delovno okolje obsega storitve osebnega značaja in druge aktivnosti, dejavnosti, s katerimi skrbimo za boljše počutje ljudi. Kot trenerji imamo možnost izjemno pozitivno vplivati na veliko število strank/vadečih.
 
Vsi, ki se kot trenerji aktivno ukvarjamo s strankami, vemo, da redno potrebujemo nova izobraževanja, nova znanja, nove metode in pristope, motivacijo, navdih, osvežitev ter novosti.
Skupaj bomo nadgrajevali, poglabljali, širili, utemevali, analizirali, aplicirali in raziskovali. 
 
Pridružite se nam in postanite (še) boljši trenerji!
 
KDAJ?
17. – 18. april 2021

KJE?
BODIFIT Domžale

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.