Bodifit play tv

BODIFIT
Play

Znak BODIFIT Play

Prvi slovenski fitnes portal z video vadbami na zahtevo.

Za vse imetnike BODIFIT paketov je dostop do portala BP brezplačen!

Loči vas samo korak do uporabe BODIFIT Play portala povsem brezplačno. Vendar vas moramo najprej preveriti. Prosimo, da spodaj vpišete vaše podatke o BODIFIT paketu in kreirali vam bomo račun BODIFIT Play. Vse prijavne podatke za uporabo vam bomo poslali. Bodite pozorni, da je registracijski email račun na portalu isti, kot je naveden na vaši BODIFIT pogodbi. Naši svetovalci vam bodo odgovorili kmalu. Za dodatne informacije se lahko obrnete na našo brezplačno številko 080 9889 ali na info@bodifit.net.

Še niste BODIFIT član?

#BODIFITPLAY

BODIFIT članarina znaša 10 €/leto. BODIFIT člani lahko članarino kadarkoli podaljšajo, vsakič se doda dodatno leto od datuma poteka. Če članarina ni veljavna, se obrok mesečne naročnine na BODIFIT Play dvigne na znesek za NEČLANE.

Imetniki BODIFIT paketa so tisti, ki imajo veljavno BODIFIT pogodbo za vadbo, ki so jo sklenili na BODIFIT centru. Po preteku veljavnosti pogodbe oz. po odpovedi paketa, se dostop do portala BODIFIT Play onemogoči. Vsi BODIFIT paketi ne vsebujejo dostopa do portala PLAY.

BODIFIT član lahko postanete na katerem koli BODIFIT centru ali v BODIFIT shopu, lahko pa postanete član tudi na tej povezavi!

Nečlani so vsi, ki nimajo veljavne BODIFIT članarine. Če ne veste, do kdaj vam velja članarina, se lahko obrnete na info@bodifit.net ali na brezplačni tel. 080 9889, kjer vam bodo naši svetovalci odgovorili v najkrajšem možnem času.

Brezplačno obdobje traja 3 dni, nato se vsak mesec obračuna znesek izbrane naročnine. V brezplačnem obdobju je na voljo glavnina vsebin.