BODIFIT ATLET KATEGORIJE PRIJAVNICA POLFINALE FINALE

Kaj je BODIFIT® Atlet?

BODIFIT® Atlet je vseslovensko tekmovanje BODIFIT članic in članov ter vseh ostalih aktivnih rekreativcev, na katerem lahko preverijo, koliko sadov obrodijo njihova vadba in treningi.

Vse več posameznikov rekreativno obliko fitnesa prepoznava kot osnovno zadovoljitev potrebe po gibanju, zato se število privržencev te oblike rekreacije povečuje iz leta v leto. Pri tem ne gre prezreti temelja BODIFIT programov in poslanstva fitnesa – ravnovesje. Biti v ravnovesju, biti »BODIFIT«, pomeni, da lahko v vsakodnevnem življenju premaguješ najrazličnejše osnovne gibalne obremenitve in vzorce brez večjih težav. Koliko uspešni ste pri tem vi?

S tekmovanjem BODIFIT® Atlet se lahko preizkusite v sedmih vajah in si dokažete, kako uspešni ste po številnih urah, mesecih in letih vadbe v fitnesu. Koncept tekmovanja temelji na vajah, ki zagotavljajo ravnovesje. Udeleženci pa z bolj ali manj uspešno izvedbo vaj preverite nivo ravnovesja sami pri sebi.

Za koga je tekmovanje primerno?

V sedmih preizkušnjah tekmovanja BODIFIT® Atlet se lahko preizkusijo posameznice in posamezniki vseh stopenj treniranosti, starih nad 15 let.

Prijavnina na tekmovanje

Prijavnina na BODIFIT® Atlet za BODIFIT člane znaša 10 eur, za nečlane 30 eur.