BODIFIT Balance turneja – pridružite se nam pri vadbi v parku

Delite objavo

Vabljeni na čudovito brezplačno jutranjo vadbo v objemu narave - tokrat kar v štirih mestih: Mariboru, Ljubljani, Celju in Kopru.

Prebujanje ob zvokih in toplini jutranjega sonca, na mehki travnati površini z edinstveno vadbeno zvrstjo, je popolno ravnovesje, ki ga potrebujemo vsi in ga lahko dobite v okviru BODIFIT turneje z brezplačno vadbo FUSION BALANCE po različnih mestih po Sloveniji.

Vabljeni prav vsi, tisti, ki vas vadba že navdušuje in, tisti, ki vas ta še bo.

KDAJ IN KJE?

📍 Mestni park Maribor: 6 .8. 2023
📍 Mestni park Celje: 12. 8. 2023
📍 Severni mestni park Ljubljana: 19. 8. 2023
📍 Koper Bonifika: 20. 8. 2023

📍 BODIFIT DAN – Mariborski otok: 27. 8. 2023

Na vseh lokacijah začnemo z vadbo FUSION BALANCE ob 9.00.

Kdo bo z nami?

Marko Geršak je trener fitnesa, pilatesa in vodenih vadb, predavatelj, mednarodno priznan prezenter in strokovnjak na
področju fitnesa. Mariborčan je eden izmed pionirjev fitnesa, osebnega trenerstva, vodenih vadb in pilatesa v Sloveniji, s katerimi se ukvarja že 25. leto.

Je ustanovitelj ter idejni in glavni vodja BODIFIT programa Slovenija – največje verige fitnesov v Sloveniji. V svojih centrih za prihajajoča leta kuje in pripravlja sodobno ekipo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov na področju fitnesa, vodenih vadb, športnega treniranja, joge in pilatesa.

Kaj sploh je FUSION BALANCE?

FUSION BALANCE je velika fitnes vadbena uspešnica zadnjih sezon. Zavedanje telesa v prostoru, vaje koncentracije, asane joge, pilates kontrologije, kombinacija tai-chija in ideja funkcionalnosti fitnesa so temelji te vadbene zvrsti.
Uspešno se pri tej vadbi krepijo vse oblike moči, vzdržljivosti, prožnosti, gibljivosti in koordinacije. 

Med vadbo občutimo harmonijo gibanja, s katero skozi vaje, gibanje in meditacijo zaznamo visoko stopnjo zavedanja svojega telesa v prostoru, se zavemo zemlje pod nami in neskončnosti nad nami.

Vadba je primerna za vse aktivne rekreativce kot tudi napredne vadeče.

Povežite se s to prefinjeno kombinacijo gibanj in ubodite telo!

Prosimo za predhodno prijavo.

Soglašam, da me BODIFIT društvo oz. podjetje Victus, d.o.o. na moj elektronski naslov obvešča o dogodkih, prireditvah, programih in ugodnostih društva BODIFIT oz. podjetja Victus d.o.o. Seznanjen sem z dejstvom, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem s pisno zahtevo, poslano na naslov Tržaška cesta 65, 2000 Maribor ali z elektronsko izjavo poslano na marketing@bodifit.net

Druge objave ...