FIT MARIBOR 2023

Delite objavo

Pridruži se nam na tradicionalnem brezplačnem dogodku FIT MARIBOR, ki letos vključuje ŠVIC fest, CROSScity in BODIFITatlet!

Tudi to leto imamo tradicionalni BODIFIT dogodek FIT MARIBOR!

Ta september se bo odvijal v sklopu aktivnih in zabavnih gibalnih dogodkov Maribor InMotion. Pridružite se nam na dopoldnevu čistega navdušenja, energične zabave in edinstvenih vadbenih doživetij.

FIT MARIBOR vas bo popeljal v svet organizirane rekreacije, namenjen pa je vsem generacijam in stopnjam treniranosti. Vsak lahko odkrije svoj vadbeni trend v novi sezoni!

VABLJENI!

KDAJ IN KJE?

📅 SOBOTA, 16. 9. 2023! 

📍 TRG LEONA ŠTUKLJA, MARIBOR.

🔥 BREZPLAČNA UDELEŽBA, POTREBNA JE SAMO PRIJAVA. 👇

😉 MESTA SO OMEJENA! 

*V primeru dežja se dogodek prestavi v dvorano Športnega doma Studenci (Na Poljanah 20).

Kaj je FIT MARIBOR?

FIT MARIBOR sestavlja: 

  • tradicionalni ŠVIC fest,
  • vadbena novost CROSScity in
  • zabavno fitnes tekmovanje BODIFITatlet! 

 

ŠVIC FEST 🧘‍♂️ 🏋‍♂️ 💃
Fitnes konvencija na trgu v mestnem jedru, ki je del dogodka FIT MARIBOR. Ljudje vseh stopenj treniranosti se lahko brezplačno udeležijo treh vadbenih zvrsti (POWERjustfit, FUSIONbalance in MMdance) in skozi gibanje praznujejo oz. dajo edinstven pečat prazniku fitnesa v samem urbanem središču na prostem. 

 
CROSScity 🏃‍♂️
Neponovljiv dogodek za telo! Več vadbenih postaj, kjer se izvajajo različno ciljane vaje. Ta krožni fitnes trening ne bo nikogar pustil ravnodušnega. Ekipa strokovnjakov vas bo popeljala po mestnem jedru – z začetkom in koncem na Trgu Leona Štuklja, obiskali pa bomo tudi Glavni trg, Slomškov trg in Trg svobode! 

BODIFITatlet 🏆
Za vse, ki redno vadite, skrbite za svojo formo, ne veste pa, kako FIT dejansko ste. Prav za vas je tekmovanje BODIFITatlet na mestu. Preverite svoje sposobnosti, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, agilnost in še kaj – pridobite resnično potrditev, da ste FIT in na pravi vadbeni poti. Če pa si pri tem prislužite še bogato nagrado, je to še samo dodaten bonus. Sedem preizkusov, sedem vaj za moško in žensko skupino (ločeno). Prva tri mesta v obeh skupinah bodo bogato nagrajena. 

SE VIDIMO NA FIT MARIBOR!

Druge objave ...