SPOMLADANSKI MARATON VADBE NAPOLNIL DVORANE

Delite objavo

Dvorane skoraj ne bi mogle biti bolj polne, saj se je z nami razmigalo več kot 300 vadečih. Edinstveno je to, da se dogodek odvija istočasno v 3 mestih hkrati – v Mariboru na Štuku ter v BODIFIT centrih Celje in Ljubljana in odziv je zmeraj fantastičen, v prihodnje pa načrtujemo maraton kar v 6 mestih naenkrat!

BODIFIT in ZDRAVA ZABAVA  pripravljata brezplačne maratone vodene vadbe že 15 let. Gre za nekaj ur vodenih vadb pod strokovnim vodstvom BODIFIT inštruktorjev, dogodka pa se udeleži veliko navdušencev nad gibanjem in dobro glasbo. Edinstveno je to, da se dogodek odvija istočasno v 3 mestih hkrati – v Mariboru na Štuku ter v BODIFIT centrih Celje in Ljubljana in odziv je zmeraj fantastičen, v prihodnje pa načrtujemo maraton kar v 6 mestih naenkrat!

Dvorane skoraj ne bi mogle biti bolj polne, saj se je z nami razmigalo več kot 300 vadečih. Za Štuk lahko rečemo, da so bili fantje tokrat v manjšini, dekleta pa so neustrašno delala – nekatera kar vse tri vadbe zapovrstjo.

Točno ob 18. uri smo program začeli z vadbo BURN HIIT. Kratica HIIT pomeni – visoko intenzivno intervalno vadbo, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Gre za vadbo, s katero »kurimo« maščobe. Zatem je sledila poslastica večera, vadba BURN BOOTCAMP. BURN BOOTCAMP je popularna, razgibana funkcionalna vadba, ki s svojim visoko intenzivnim učinkom izrazito vpliva na porabo energijskih zalog v telesu. Po tej vadbi v dvorani najbrž ni bilo nikogar, za katerega bi lahko rekli, da se ni spotil.

Med urami so inštruktorji podelili veliko takšnih in drugačnih nagrad, dogodek pa se je zaključil z vadbo FUSION BALANCE, ki je najbolj kompleksna BODIFIT FUSION vadbena zvrst, ki navdušuje vadeče že vrsto let. V  FUSION BALANCE vadbi se prepleta kar nekaj spektakularnih »body & mind« vadbenih zvrsti, kot so osnova in baza PILATESA, mešanica različnih YOGA stilov, esenca TAI CHIA in v sledeh FELDENKRAIS tehnika. Vadba zajema različne stile in vsak sezono se na trgu kar trikrat predstavi povsem nova kompilacija gibanj in tehnik (indian, mongol,  afro, oricha, capoeira, europe itd.), ki so logično in energetsko povezane v celoto.

Kako lahko lepše zaključimo večer kot s tako umirjeno glasbo ob gibanju?  Težko! Udeleženci so si bili edini – komaj čakajo naslednji maraton vadbe!

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.