Delavnica – vadba z drsniki

Delite objavo

BODIFIT Akademija vabi na delavnico s hrvaško prezenterko in inštruktorico Marijo Andrijašević.Vadba z drsniki bo zagotovo obogatila vsako rutinsko vadbo, predvsem bo izboljšala delo na ravnotežju in moči. Ko dodamo vadbi element »nestabilnosti«, postanejo vaje za mišice definitivno večji izziv. Na osnovi tekočih in logičnih gibov ter zaradi  nestabilnih drsnih površin tekom izvajanja celotnega gibanja delajo oz. se aktivirajo in odzivajo mišice drugače kot pri tipični bodyweight vadbi.

BODIFIT Akademija vabi na delavnico s hrvaško prezenterko in inštruktorico Marijo Andrijašević.

Vadba z drsniki bo zagotovo obogatila vsako rutinsko vadbo, predvsem bo izboljšala delo na ravnotežju in moči. Ko dodamo vadbi element »nestabilnosti«, postanejo vaje za mišice definitivno večji izziv. Na osnovi tekočih in logičnih gibov ter zaradi  nestabilnih drsnih površin tekom izvajanja celotnega gibanja delajo oz. se aktivirajo in odzivajo mišice drugače kot pri tipični bodyweight vadbi.

Na delavnici boste spoznali, kako uporabljati drsnike, kako narediti dober trening s pomočjo logičnega gibanja ter kako doseči zastavljeni cilj treninga.

KDAJ?
20. 4. 2019 med 9. in 17.uro
KJE?
BODIFIT Domžale

Prijave in informacije TUKAJ.

Druge objave ...

Burn Spinning Day

🔥 Dobrodošli na “Burn Spinning Day” ob otvoritvi naše nove dvorane za spinning!! 🔥   Pridružite se nam na nepozabnem in dinamičnem dnevu polnem vznemirljive