SKOK V FIT POLETJE: OTVORITEV TERASE MTC FONTANA

Delite objavo

Na BODIFITU smo se tudi letos odločili, da vas vso poletje razvajamo na terasah MTC Fontane in sicer od 3.6. dalje, kjer boste lahko izbirali med širokim spektrom vadb.

V teh krasnih toplih dnevih, ko sončni žarki kar kličejo po zunanjih dejavnostih, mnogokrat slišim vadeče, da v takih dnevih res ne prija rekreacija v dvorani ali potenje v fitnesu, in da se raje gibajo zunaj.

Kaj pa, če vam zaupamo, da lahko z BODIFITOM združite oboje? Učinkovito in kakovostno gibanje na svežem zraku, na prostem? Lahko svojemu telesu ponudite kaj boljšega?

Na BODIFITU smo se tudi letos odločili, da vas vso poletje razvajamo na terasah MTC Fontane in sicer od 3.6. dalje, kjer boste lahko izbirali med širokim spektrom vadb.

Prvič se nam pridružite v nedeljo, 3.6.2018 na otvoritvi poletnih vadb na terasi MTC Fontana, kjer vas bomo pričakali s številnimi ugodnostmi MTC Fontane, BODIFIT SHOP trgovine in maratonom vadb, ki ga bodo tokrat vodili naši strokovni sodelavci iz BODIFIT centrov Ljubljana, Domžale in Kamnik, med njimi tudi naša Asja Pajk, ki je pred kratkim osvojila laskav naslov najboljše prezenterke dance vadbe  – NEWCOMER 2018 na Poljskem.

17.00 FUSION JUST FIT z Goranom in Maticem,

18.00 SHAPE STEP z Asjo

19.00 FUSION HIIT z Evo

Skočite z nami v FIT poletje! Povabite prijatelje in družino, saj je vstop prost!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.