BODIFIT VADBA NA ART KAMP-u 2018

Delite objavo

Tudi letos bomo popestrili BODIFIT urnik vadb s poletno vadbo v Mestnem parku Maribor. Vadba bo potekala vsak vikend, od 2.6. pa vse do 1.9.2018, VSAKO SOBOTO IN NEDELJO ob jutranjih in večernih terminih

Tudi letos bomo popestrili BODIFIT urnik vadb s poletno vadbo v Mestnem parku Maribor. Vadba bo potekala vsak vikend, od 2.6. pa vse do 1.9.2018, VSAKO SOBOTO IN NEDELJO ob jutranjih in večernih terminih. Pridružite se nam na vadbah FIT HRBTENICA, FUSION BALANCE in BODIFIT CROSS POHOD v čudoviti naravi mestnega parka.

SOBOTA NEDELJA
9:00 FIT HRBTENICA FUSION BALANCE
19:00 BODIFIT CROSS pohod

Hkrati nas obiščite še na naši BODIFIT stojnici, ki bo v Mestnem parku Maribor prav tako odprta vsak vikend od 2.6. – 1.9.2018 in se razvajajte z beljakovinskimi izdelki za FIT BRBONČICE. Za vse BODIFIT člane pripravljamo posebne ugodnosti in presenečenja.

Za aktualne novice glede vadbe, posebnih presenečenj in nagradnih iger se nam pridružite v Facebook skupini BALANCE Maribor.

Izvedbo športno rekreativnega programa in vadb Slovenija v gibanju je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Športne unije Slovenija.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.