BODIFIT VADBA NA ART KAMP-u 2018

Tudi letos bomo popestrili BODIFIT urnik vadb s poletno vadbo v Mestnem parku Maribor. Vadba bo potekala vsak vikend, od 2.6. pa vse do 1.9.2018, VSAKO SOBOTO IN NEDELJO ob jutranjih in večernih terminih

Delite objavo

Tudi letos bomo popestrili BODIFIT urnik vadb s poletno vadbo v Mestnem parku Maribor. Vadba bo potekala vsak vikend, od 2.6. pa vse do 1.9.2018, VSAKO SOBOTO IN NEDELJO ob jutranjih in večernih terminih. Pridružite se nam na vadbah FIT HRBTENICA, FUSION BALANCE in BODIFIT CROSS POHOD v čudoviti naravi mestnega parka.

SOBOTA NEDELJA
9:00 FIT HRBTENICA FUSION BALANCE
19:00 BODIFIT CROSS pohod

Hkrati nas obiščite še na naši BODIFIT stojnici, ki bo v Mestnem parku Maribor prav tako odprta vsak vikend od 2.6. – 1.9.2018 in se razvajajte z beljakovinskimi izdelki za FIT BRBONČICE. Za vse BODIFIT člane pripravljamo posebne ugodnosti in presenečenja.

Za aktualne novice glede vadbe, posebnih presenečenj in nagradnih iger se nam pridružite v Facebook skupini BALANCE Maribor.

Izvedbo športno rekreativnega programa in vadb Slovenija v gibanju je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Športne unije Slovenija.

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.