PILATES SEMINAR S PETRO SUŠEC

Delite objavo

Seminar, ki ga ne sme zamuditi noben ljubitelj pilates vadbe, pilates inštruktor, osebni trener, športni pedagog ali kondicijski trener.

Seminar, ki ga ne sme zamuditi noben ljubitelj pilates vadbe, pilates inštruktor, osebni trener, športni pedagog ali kondicijski trener.

Karizmatična Petra Sušec, inštruktorica pilatesa in direktorica Pilates Art Studia v Zagrebu bo na tokratni delavnici predstavila eno temeljnih izhodišč pilates vadbe, in sicer delo z individualnimi strankami. Delavnica ponuja temeljna znanja in veščine za izvajanje uvodnih evalvacij kot tudi nadaljnje delo s posamezniki.

Delavnica bo potekala 23. in 24. 6. 2018 v BODIFIT Domžale Pilates centru od 9.00 do 17.00.

Cena: 200,00 € + ddv (cena za BODIFIT člane 180,00€ + ddv)

Petra Sušec, dovršena športnica, inštruktorica pilatesa ter lastnica in direktorica Pilates Art Studia v Zagrebu se s športom in fitnesom profesionalno ukvarja že od ranega otroštva. Večji del svoje mladosti je posvetila treningom in tekmovanjem na področju sinhronega plavanja. Leto rekreativnega obiskovanja pilates vadbe jo je navdušilo in porodilo željo, da prične pilates tudi poučevati. Po začetnem usposabljanju ter uspešno končani prvi in drugi stopnji matwork vaj v Zagrebu se je odločila šolanje nadaljevati v ZDA. V juliju 2006 je začela s študijem na priznanem Pilates Miami Studiu (Miami, Florida) pod mentorstvom Kevina A. Bowena, ustanovitelja in nekdanjega predsednika Pilates Method Alliance. Po dveh letih intenzivnega treninga se je vrnila na Hrvaško kot najbolje usposobljena učiteljica klasične metode pilatesa. Je med najbolj iskanimi pilates učitelji na Hrvaškem. Njen uspeh je bil kronan z odprtjem Pilates Art Studia leta 2009.

V tokratni delavnici, Teaching Private Classes Workshop predstavlja osnovni temelj praktičnega dela usposabljanja inštruktorjev pilates tehnike, in sicer princip dela ‘ena-na-ena’. Poudarja pomen dela s stranko ‘ena-na-ena’ v smislu seznanjanja strank s principi vadbe, besediščem, teorijo in varnega izvajanja pilates tehnike. Princip dela ‘ena-na-ena’ predstavlja kot osnovo za popolnoma individualiziran pristop stranki v vseh možnih aspektih, od analize telesne drže, analize gibalnih sposobnosti kot tudi splošnega stanja telesa ter preferenc stranke. Prav tako se dotakne pravil ravnanja in komunikacije s stranko na individualni uri pilatesa v primerjavi z vodenjem pilates vadbe v skupini.  Podaja napotke za izvedbo uvodne evalvacije in analize, pripravo konceptualne zasnove ure, razmislek o prilagoditvah potrebam in zmožnostim posameznika tako za vadbo na blazini (MAT) kot tudi na napravah za popolne začetnike, napredne vadeče, nosečnice in tudi starejše osebe.

PRIJAVA in več informacij

Druge objave ...