Podarite del dohodnine športu

Še vedno lahko del svoje dohodnine namenite društvom in organizacijam, ki delujejo v javnem interesu.

Delite objavo

Ker imamo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa, lahko del dohodnine namenite tudi našemu BODIFIT društvu.

Za vas to ne predstavlja nobenega stroška, saj znesek, v kolikor se ga ne odločite nameniti kakšni organizaciji, ostane državi.

Tisti, ki vloge še niste oddali, pa želite podpreti naše delovanje in svoj del dohodnine nameniti BODIFIT društvu, lahko to na zelo enostaven način uredite na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije.

Potrebno je vpisati le vaše podatke in oddati zahtevo.

Vlada je v začetku leta podaljšala rok za vložitev zahteve in sicer je zahtevo/vlogo mogoče oddati do 31. maja 2021. Doslej je veljalo, da lahko zavezanci kot donacijo družbeno pomembnim ustanovam odstopijo pol odstotka svoje obračunane dohodnine, z uveljavitvijo 7. protikoronskega zakona, ki ga je sprejel DZ, pa se je ta delež zvišal na en odstotek.

Vsake namenitve bomo zelo veseli in nam bo pomagala pri premostitvi kriznega obdobja.

Iskrena hvala vsem, ki ste nas že in ki nas še boste podprli na ta način.

Vaš BODIFIT

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.