Katere vadbe pogrešate?

Delite objavo

Kaj pogrešate pri vadbah BODIFIT PLAY V ŽIVO? Zanima nas vaše mnenje!

Jasno je, da vse bolj pogrešamo vadbe in osebni stik, ki smo ga vajeni z BODIFIT centrov. Se je pa v zadnjih mesecih BODIFIT PLAY V ŽIVO izkazal kot super alternativa, s katero vsaj delno nadomestimo energijo, druženje in skupno vadbo, ki nam v teh časih manjkajo.

Ker želimo, da od vadb odnesete čim več ter da smo za vas še boljši, pa vas prosimo, da nam poveste, kaj pogrešate. Katerih vadb bi si želeli na urniku? Morda več terminov katere vadbe, ki že poteka?

Hvala za vaše mnenje in se vidimo na vadbah.

Vaš BODIFIT

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.