Namenite del dohodnine BODIFIT društvu

Delite objavo

Vsak državljan lahko del svoje dohodnine nameni društvom in organizacijam, ki delujejo v javnem interesu.

Dragi BODIFITovci,

zagotovo veste, da lahko vsak državljan Republike Slovenije del svoje dohodnine nameni društvom in organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. Za vas to ne predstavlja nobenega stroška, saj znesek, v kolikor se ga ne odločite nameniti kakšni organizaciji – ostane državi.

Fitnes branža se je ob ponovnem zaprtju vadbenih centrov znašla v zelo zahtevni situaciji. Finančni udarec bo tudi to pot hud, pomoči s strani države pa ni pričakovati. To seveda ni prav, saj je naše poslanstvo, posameznikom pomagati živeti zdravo in aktivno, izrednega pomena. Še posebej v trenutni situaciji, ko je za spopad z virusom pomembno biti dobro telesno pripravljen.

Ker imamo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa, lahko del dohodnine namenite BODIFIT društvu. Velikokrat smo sredstva zbirali v dobrodelne namene in pomagali posameznikom, tokrat pa bi prvič izkoristili možnost in prosili vas, člane BODIFITa, da nekaj sredstev pomagate pridobiti nam.

Če se za to odločite, nam lahko del svoje dohodnine (lahko vključite tudi svojce, sorodnike, prijatelje) namenite tako, da izpolnite obrazec na tej povezavi, potem pa ga po pošti pošljete na BODIFIT društvo, Nova ulica 24, 2000 Maribor.

Če imate elektronski podpis, pa lahko oddate vlogo za namenitev dela dohodnine kar preko spletne strani E-davki.
Po prijavi na spletno stran na desni strani poiščite zavihek Namenitev dela dohodnine in vpišite našo davčno številko 3 9 3 3 9 2 0 3. Spodaj je potrebno klikniti še gumb Oddaj vlogo.

Zelo smo vam hvaležni, da podpirate naše poslanstvo.

 

Davčni zavezanec lahko posameznemu upravičencu nameni 0,1 %, 0,2 %, 0,3 %, 0,4 % ali 0,5
% dohodnine, seštevek vseh pa ne sme presegati 0,5 % dohodnine.

Druge objave ...