FIT darilo leta!

Delite objavo

Podarite svojim najbližjim dostop do vodenih vadb na portalu BODIFIT PLAY.

Ob začetku decembra že vsi razmišljamo o tem, kako bi svoje najdražje presenetili in razveselili. Letos je seveda vse drugače – ne skačemo po polnih nakupovalnih centrih, temveč darila naročamo preko spleta. In kaj torej najbližjim podariti v decembru leta 2020?

Podarite nekaj drugačnega, nekaj unikatnega, nekaj koristnega. Podarite jim darilo, s katerim bodo lahko skrbeli za dobro počutje in s katerim bodo lahko na FIT način preživeli čas zime, praznikov in korone.

Podarite jim DARILNI BON za 10 tednov dostopa do portala BODIFIT Play, ki ga bodo lahko vse do konca zime uporabljali v udobju domače dnevne sobe.

BODIFIT Play je digitalna nadgradnja naših storitev in ponuja številne kakovostne vsebine. Tako lahko v času, ko vse več dejavnosti poteka na daljavo, naše znanje z vadbami in priročniki uporabljate in koristite kadarkoli. 

Kaj vam BODIFIT Play nudi?
– Več kot 100 video vadb na zahtevo (TV),
– več kot 7.000 minut vadbe,
– več kot 30 vadbenih zvrsti,
– vsak teden nove vadbe,
– (kmalu) vadbe za aktivni odmor na delovnem mestu,
– priročnike za vadbo doma in na delovnem mestu, za prehrano, z recepti,
– vadbe v živo (več kot 10 terminov tedensko).

Vse to pod strokovnim vodstvom BODIFIT strokovnjakov.

Vadba kjerkoli. Vadba kadarkoli.

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.