BODIFIT PLAY v živo z Markom Geršakom (SHAPE TNZ)

Delite objavo

V torek vas vabimo na tri brezplačne vadbe v živo!

V decembru nadaljujemo z vadbami BODIFIT PLAY V ŽIVO. Prvo bo vodil vodja BODIFIT programa, Marko Geršak, izjemoma pa vadba ni omejena le na naročnike portala BODIFIT PLAY, temveč ste vabljeni vsi!


Naj bo veseli december hkrati tudi zdravi december: poskrbite za to, da tudi v tem času ostanete aktivni. 


SHAPE TNZ je preprosta, ciljana in intenzivna vadba, osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa (TNZ = trebuh, noge, zadnjica)! Je tipičen predstavnik aerobnih vadbenih zvrsti. Vadba je energična, razgibana, zabavna in omogoča nešteto možnosti zanimivih gibalnih kombinacij ob glasbi.


Povezavo najdete spodaj: na vadbi vas prosimo, da imate mikrofon na tiho (MUTE), in ga vklopite le po potrebi. Za pravilno izvedbo vaj, ki jo spremljajo BODIFIT inštruktorji, pa je seveda potrebno imeti prižgano spletno kamero.


Skupaj zakorakajmo v december!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.