Ground force method delavnica

Delite objavo

METODA GROUND FORCE je sistem, ki posamezniku s pomočjo novih vzorcev gibanja, ki jih je dejansko izvajal že kot otrok, omogoča izboljšanje nevromotoričnih sposobnosti, da bi lahko znova izvajal gibe in različna gibanja brez kompenzacij, se ob tem zabaval in pozabil na življenjske težave.

Večina današnjega prebivalstva trpi za neke vrste kroničnimi oz. akutnimi bolečinami, ki jim preprečujejo pravilno delovanje. Ko sta prisotna bolečina ali nelagodje, prihaja do različnih kompenzacij na ravni telesa, ki jih pozneje možgani prevzamejo kot nov vzorec gibanja.

Če pogledamo, kako moderna družba razmišlja o telesni in zdravstveni vzgoji, lahko opazimo, da je prišlo do degradacije v načinu dela in razmišljanja. Industrija fitnesa se osredotoča le še na videz, sistemi pa se vrtijo v krogu in razmišljajo o telesu le še kot o kupu mesa, ki porablja kalorije. Resničnost je povsem drugačna!
Življenje je gibanje in gibanje je življenje. METODA GROUND FORCE je sistem, ki posamezniku s pomočjo novih vzorcev gibanja, ki jih je dejansko izvajal že kot otrok, omogoča izboljšanje nevromotoričnih sposobnosti, da bi lahko znova izvajal gibe in različna gibanja brez kompenzacij, se ob tem zabaval in pozabil na življenjske težave.

Naj bo ta delavnica še en vaš nov izziv!

KDO JE Aleksandar Miketa?

Aleksandar je profesionalni fitnes inštruktor in avtor posebne metode, ki je plod njegovega znanja, izkušenj – »Efficient Training Method«. Kot mednarodnega strokovnjaka ga bogati širok spekter znanja pravilne uporabe kettlebella in treninga za jedro telesa (core). Leta 2003 je diplomiral iz fizioterapije na Medicinski fakulteti v Reki. Ima črni pas v aikidu in je inštruktor v aikido klubu, ki ga ustanovil leta 2003 v Reki.

Ob vsem je še soustanovitelj rekreacijskega in masažnega centra v Reki “Centar za promicanje zdravlja Miketa” – torej Center za promocijo zdravja Miketa.

Informacije in prijave -> http://bit.ly/2vkO421

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.