SHAPE TNZ licenca

Delite objavo

SHAPE TNZ je dokaj preprosta, a ciljano in intenzivno osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa. Noge, zadnjica, trebuh in hrbtenica so osrednji deli, ki jih koncentrirano obremenjujemo, krepimo in izboljšujemo tonus.

?? SHAPE TNZ je dokaj preprosta, a ciljano in intenzivno osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa. Noge, zadnjica, trebuh in hrbtenica so osrednji deli, ki jih koncentrirano obremenjujemo, krepimo in izboljšujemo tonus.

Vadba ugodno vpliva na preoblikovanje postave, izgubo telesne teže in na boljše splošno počutje. Izvaja se lahko na step stopnički ali na tleh z lastno telesno težo in brez drugih pripomočkov. V zadnjih letih so se pogledi, koncept vadbe in krepilne vaje zelo spremenili, posledično je pri tej vadbi zaznati številne novosti in njeno nadgradnjo. Zaznati je poudarek na enostavnih koreografijah, elementih pilatesa (stabilizacija), izvirnosti vaj.

Osnovno vodilo je strokovno nadzorovana vadba.

BODIFIT SHAPE TNZ vadba je namenjena različnim starostnim skupinam in različnim stopnjam posameznikove kondicijske pripravljenosti, začetnikom in napredne vadeče.

❓ KAJ JE SHAPE TNZ LICENCA?

☑️ LICENČNI DAN (8 ur)

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v osmih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci v času veljavne licence lahko usposobljen inštruktor, trener do poteka licence javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo.

KJE? BODIFIT Domžale

KDAJ: 19. maj 2019

Prijave in informacije -> http://bit.ly/2GzkOtB

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.