Naj ne bo nikoli prepozno

ali BODI FIT do poletja!

Vsako leto je enako!

Znova smo v času, ko se narava prebuja in nam nekaj prične naznanjati, da bo naše telo bolj aktivno – ali zaradi temperaturnih razlik ali zaradi aktivnosti, v katere smo prisiljeni, ker se dogajajo v naravi. Gre za čas, ko se dejansko ozremo nazaj ali pa naprej – v »ogledalo« … in si priznamo, da bi bilo smiselno narediti kakšno spremembo, korak ali si dati brco v rit.

ZDAJ je torej pravi čas, ko se (še) ni težko zmotivirati, narediti spremembe, ki bi postala naša navada, način življenja ali samo boljši odnos do osebne higiene aktivnosti našega telesa. Imamo samo to telo, s katerim sedaj beremo ta članek. Ni nadomestnega (kot na primer pri avtomobilih, če se starega naveličamo)!

Zelo priporočljivo se je takšne spremembe v življenju lotiti na dolgi rok, načrtno in organizirano, ne pa se brezglavo zaleteti in že v zelo kratkem času zaradi različnih nepravilnosti obupati.

Organizirana rekreacija fitnesa s strokovno pomočjo je lahko pravi odgovor, saj je vadba vodena, preventivna, zabavna in izjemno uspešna. Izvaja se lahko vedno, ko je volja, ne glede na čas trajanja, uro, vremenske razmere, družbo … Četudi volje pred vadbo ni – ko si na lokaciji, to voljo dobiš. In po oddelanem treningu je počutje odlično.

Fitnes panoga je ena najhitreje rastočih rekreacij, oblik vadbe na svetu, več in več milijonov ljudi se preventivno, terapevtsko ali za športne namene ukvarja s to vsestransko obliko najrazličnejših fitnes vadbenih režimov. Učinki na kakovost življenja (počutje, več energije, manj bolečin, večja moč, vitalnost, zaviranje katabolizma, upočasnjevanje staranja, boljše kognitivne sposobnosti itd.) so izredno pozitivni in dejansko predstavljajo predpripravo, servis telesa, da lahko v življenju počnemo aktivnosti bolje, kot bi jih počeli sicer.

BODIFIT program kot vodilna in največja fitnes organizacija v Sloveniji ponuja izredno širok izbor v kar 7 BODIFIT centrih po Sloveniji: individualna vadba v fitnesu (več kot 600 ur tedensko), najrazličnejše vodene vadbe v skupinah za vse generacije (več kot 20 vadbenih zvrsti) ter za sladico velnes (10 savn po Sloveniji), ki uspešno pomaga pri regeneraciji in sproščanju.

Če se za posameznika naredi individualno prilagojen strokoven načrt aktivnosti, lahko v sorazmerno kratkem času doseže zavidljive rezultate.

Torej?

Ni časa?

Res je! Ni časa za sprenevedanje, odlašanje ali  premišljevanje!

Želite brezplačen 7-dnevni all-inclusive DARILNI BON za vstop v vse BODIFIT centre?

Čas je za pr(a)vi BODI FIT korak – naredili smo korak za vas!

Če oddate do konca meseca povpraševanje, vam podarimo (povsem brezplačno torej!) all-inclusive teden vseh individualnih  vadb, velnesa in drugih organiziranih skupinskih aktivnosti v vseh 7 BODIFIT centrih. Le klik vas torej loči do prvega, a pravega koraka! Naj vas ta korak vodi po novi poti do vašega novega telesa in znatnega zvišanja energije. Vse to pa je lahko zagotovilo za srečo in odlično počutje v lastnem telesu.
*Pod opombe vpišite “TEDEN BREZPLAČNE VADBE”! Vsaka oseba lahko v letu koristi samo 1 bon za teden brezplačne vadbe!

"Imamo sedem dni v tednu… nimam časa ni eden od njih!"

bon teden vadbe