NA EUROFIT FEST-u 2018

Delite objavo

Tretji tradicionalni športno – rekreativni in dobrodelni dogodek EUROFIT® FEST je 3. In 4. Marca 2018 potekal v Športni dvorani Medvode. Na skupno več kot 50 vadb, delavnic, predavanj in tekmovanj je dogodek privabil več kot 1000 gibanja in pozitivne energije željnih BODIFIT članov in drugih posameznikov iz Slovenije in tujine. Tako je največja fitnes konvencija v severovzhodnem delu Evrope ponovno dosegla svoj glavni namen - spodbujanje gibanja med ljudmi vseh starosti.

Na EUROFIT® FEST- u 2018 se je gibalo več kot 1000 udeležencev !

Tretji tradicionalni športno – rekreativni in dobrodelni dogodek EUROFIT® FEST je 3. In 4. Marca 2018 potekal v Športni dvorani Medvode. Na skupno več kot 50 vadb, delavnic, predavanj in tekmovanj je dogodek privabil več kot 1000 gibanja in pozitivne energije željnih BODIFIT članov in drugih posameznikov iz Slovenije in tujine. Tako je največja fitnes konvencija v severovzhodnem delu Evrope ponovno dosegla svoj glavni namen – spodbujanje gibanja med ljudmi vseh starosti.

Eurofit fest 2018 tekmovanje show skupin

Na več prizoriščih športne dvorane v Medvodah smo gostili več kot 40 strokovnjakov vadb iz ZDA, Koreje, Brazilije, Argentine, Nemčije, Italije, Madžarske, Poljske, Avstrije, Hrvaške, Slovenije, Srbije in Grčije. Udeležence so navduševali z vadbami, kot so Fusion Just Fit, Fusion Hiit, Fusion Balance, Argentina Step, Step, Joga, Bootcamp Master, House Dance, Dance Aerobic, Aeromix, Pilates, Cardio Concept, Motown Era Dance Experience, Zumba Dance, Jungle Body Workout, Aero Dance, TRX, World Latino Show, Fight Bootcamp, Bootybarre, Nirvana Fitness, Pilates Spine, Vinyasa Yoga Flow, Hip Hop Killer Cardio, Core Training, Core & Cardio Combo, Piloxing, Body Weight, Bodyweight in pairs, Kangoo hoop ipd. Prizorišča so bila še posebej polna, ko so vadbe vodili Marko Geršak, predsednik BODIFIT®-a, Tony Stone, svetovno uveljavljen plesni koreograf, ki dela z mnogimi zvezdami kot so Salt’n’Peppa in LL Cool J ter Panos Balatsinos, mednarodni prezenter in predavatelj  iz Grčije ter lastnik najbolj prepoznane fitnes akademije v Atenah.

»Izvedba EUROFIT® FEST-a je potekala po načrtu, kar nas še posebej veseli, saj je od tega odvisno zadovoljstvo naših udeležencev. Lahko rečem, da je bila to naša najbolje izvedena konvencija do zdaj. Res smo zadovoljni in navdušeni, da ljudje prepoznavajo gibanje kot privilegij, ki so ga tudi pripravljeni izkoristiti,« pravi Marko Geršak.

NA TEKMOVANJIH PREVLADALA DEKLETA

Letos so bila na EUROFIT® Festu posameznikom in skupinam na voljo tri tekmovanja. Pod okriljem evropske fitnes šole EUROEDUCATION je že tretje leto zapored potekalo evropsko tekmovanje za inštruktorja leta »Newcomer contest 2018«. Najboljša inštruktorica leta je postala naša Asja Pajk, BODIFIT® inštruktorica, ki je povedala, da ji naziv, glede na to, da je tekmovala že lani, pomeni lep dosežek, saj je v enem letu zelo napredovala.

Na športno-rekreativnem tekmovanju »Show group performance«, ki je namenjeno vsem rekreativnim in profesionalnim skupinam, so slavila dekleta iz skupine Shapeboxing.

V okviru letošnjega EUROFIT® FEST –a  smo prvič izvedli tudi finale tekmovanja BODIFIT® Atlet. Prvo polfinalno tekmovanje je potekalo 22. novembra lani v BODIFIT® centrih, novo polfinale in finale pa smo izvedli prav v Medvodah. Zmagovalca prvega BODIFIT® ATLET tekmovanja sta postala Anja Robavs in Jure Vezonik, ki sta prejela prestižni naziv BODIFIT® ATLET ter fantastične nagrade BODIFIT®-a in partnerjev.

ZABAVA V BELEM NAVDUŠILA

Prvič letos smo za vse udeležence, prezenterje, BODIFIT® člane in tudi vse ostale pripravili uradno zabavo dogodka. Zabava je potekala v pivnici Paviljon na Gospodarskem razstavišču in je presegla vsa pričakovanja. Plesni performansi in akrobatski nastopi, koncert 6 pack Čukurja s Hangover ladies, stand up nastopi Martine Ipša in Lucije Ćirović so navdušili.

NADALJUJEMO Z DOBRODELNOSTJO

EUROFIT® FEST je tudi letos nosil izrazito dobrodelno noto. V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja letos zbiramo sredstva za hudo gibalno oviranega Dejana iz Medvod, 23-letnega fanta, ki mu je življenje zaznamovalo prezgodnje rojstvo.  Do zdaj smo za Dejana zbrali okoli 3000 evrov, še vedno (do konca meseca) pa lahko darujete na brezplačno telefonsko številko 080 13 03 in dobrodelni TRR SI56 0451 5000 2471 195.

Več fotografij iz dogodka si lahko ogledate na povezavi: http://www.eurofit. info/album2018/

Druge objave ...