SALSATION BODIFIT TURNEJA

Delite objavo

Ljubitelji  plesa, treninga, odlične glasbe, novih znanj in poznanstev, vabljeni na BODIFIT turnejo vročih ritmov salse z  izjemno Ireno Pfundner.  Turneja, ki jo boste lahko v več kot mesecu dni doživeli na petih lokacijah BODIFIT centrov, se bo v naslednji terminih odvijala na naslednjih lokacijah. 

Ljubitelji  plesa, treninga, odlične glasbe, novih znanj in poznanstev, vabljeni na BODIFIT turnejo vročih ritmov salse z  izjemno Ireno Pfundner.
Turneja, ki jo boste lahko v več kot mesecu dni doživeli na petih lokacijah BODIFIT centrov, se bo v naslednji terminih odvijala na naslednjih lokacijah.

Salsation turneja

  • CELJE, PETEK 16.3. ob 19.00
  • DOMŽALE, SOBOTA 24.3. ob 18.00
  • KAMNIK, PETEK 6.4. ob 19.30
  • LJUBLJANA, PETEK 20.4. ob 19.00
  • MARIBOR, SOBOTA, 21.4. ob 9.00 (Studenci)

Ste se že odločili na katerem centru se je boste udeležili? Potem je naslednji korak, da rezervirate svoj termin na izbranem BODIFIT centru ter povabite prijatelje, ki bodo strast do plesa in treninga delili z vami. Letos se lahko turneje namreč udeležite 3 masterclassov za ceno 2.

Cena masterclassa v sklopu SALSATION BODIFIT TURNEJE je 12 eur za vse, ki še niste člani BODIFIT-a in 8 eur za vse, ki to že ste.

Doživite SALSATION z nami!

Druge objave ...