FUSION JUST FIT® – tečaj in licenca

Delite objavo

Fusion JUSTFIT® licenca je sinonim za tradicijo in dovršenost mednarodno priznanega, revolucionarnega koncepta vodene vadbe. Postanite inštruktor najbolj priljubljenega in popolnega vadbenega sistema, ki celovito oblikuje telo ob glasbi, ki ponese in kombinaciji gibov, ki navdušuje!

FUSION JUST FIT® je sinonim za tradicijo in dovršenost mednarodno priznanega, revolucionarnega koncepta BODIFIT® vodene vadbe. Predstavlja popoln vadbeni sistem, ki na učinkovit in preprost način oblikuje celotno telo. Zaradi aktualne udarne glasbe in širokega nabora vaj je FUSION JUST FIT® vedno v trendu, zanimiv in spektakularen. Je ena izmed tradicionalnih vadbenih licenc, ki se že leta in leta razvija, nadgrajuje in dopolnjuje – zagotovo ena najpopularnejših in zaželenih med inštruktorji ter trenerji. Program se spremeni vsake 3 mesece. Glasbo, gradivo in potrdilo o opravljenem tečaju prejmejo vsi udeleženci, ki opravijo tečaj.

Fusion Justfit 50

 

Na tečaju spoznamo segmente ciljnega razvoja motoričnih lastnosti, uporabo različnih kombinacij uteži in možnosti prilagajanja obremenitve glede na sposobnosti, stopnjo treniranosti ter ciljev vadečih.

Postanite inštruktor najbolj priljubljenega in dovršenega koncepta, ki je še tako zahtevnemu vadečemu odprl okno v svet vodene vadbe, ga prevzel in navdušil! Skrbno izbrana glasba vas bo še dodatno motivirala k boljšemu vodenju ure in posledično lepši izkušnji tako za vas, kot za vadečega.

Pridobite FUSION JUST FIT® LICENCO na dvodnevnem tečaju s priznanim strokovnjakom Markom Geršakom, ustanoviteljem BODIFIT® programa, trenerjem fitnesa, vodenih vadb, pilatesa in joge, mednarodnim prezenterjem in predavateljem ter Uršo Krajšek, dolgoletno BODIFIT inštruktorico vodenih vadb!

Začutite moč zadovoljstva in doživite eksplozijo energije!

  • TRAJANJE: 15 ur (1. dan: temeljna struktura vadbenega koncepta FUSION JUST FIT, 2. dan: uporaba in izvedba programa FUSION JUST FIT 50)
  • IZVAJALEC: MARKO GERŠAK, mednarodni prezenter in predavatelj, trener fitnesa, skupinske vadbe in pilatesa ter joge ter URŠA KRAJŠEK, BODIFIT inštruktorica skupinskih vadb.
  • CENA: 180 € + DDV (za BODIFIT člane 20% popusta)
  • KRAJ TEČAJA: BODIFIT Celje, Mariborska cesta 119, 3000 Celje
  • DATUM TEČAJA: 14. in 15. 04. 2018
  • PRIJAVNICA: Prijava
  • INFORMACIJE: Fusion JUSTFIT tečaj
  • KONTAKT: akademija@bodifit.net

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.