DELAVNICA STEP KOREOGRAFIJA

Delite objavo

Ljubitelji stepa, tega preprosto ne smete zamuditi! Step ali stopnička je še vedno najpogosteje uporabljen pripomoček pri različnih oblikah skupinskih vadb. Rdečo nit pri vodenju STEPA sestavljajo metodičnost, simetrija, »body logic« in druge zakonitosti ter osnove. Teme tokratnega izobraževanja bodo tako osnove in novosti v koreografiji na mednarodnem nivoju ter motivacija in ustvarjalnost.

TEČAJ STEP koreografije z Marijo Andrijašević 

Ljubitelji stepa, tega preprosto ne smete zamuditi!

Step ali stopnička je še vedno najpogosteje uporabljen pripomoček pri različnih oblikah skupinskih vadb. Rdečo nit pri vodenju STEPA sestavljajo metodičnost, simetrija, »body logic« in druge zakonitosti ter osnove. Teme tokratnega izobraževanja bodo tako osnove in novosti v koreografiji na mednarodnem nivoju ter motivacija in ustvarjalnost.

Z vami bo Marija Andrijašević, ki bo s svojim inovativnim pristopom in aktualno glasbo predstavila poslastico za vsakega navdušenca step aerobnih vadb. Po uvodem delu bo izvedela svoj edinstven step masterklas. V drugem delu bo pogloblila znanja o metodičnosti, simetriji in drugih zakonitostih ter zahtevnejših gibanjih na stepu. Kreativna step koreografija bo na mednarodnem nivoju, izražena z dinamično in moderno metodo nadgradnje, prefinjeno kombinacijo preigravanja glasbenih taktov, popolnosti in dodelane metodike, gradnjo po najzanimivejših metodah v svetovnem merilu, ki navdihujejo in prebujajo željo po še.
Nadgradite svoje znanje in postanite sinonim kreativnosti in izvirnosti na svojih vadbenih terminih! Pridružite se in preizkusite svetovno mojstrico stepa! Marija bo navdušila in napolnila prostor s pozitivno energijo, da se bodo tresla tla ter z vami delila majhne skrivnosti velikih mojstrov step vadbe!

KDO JE MARIJA ANDRIJAŠEVIĆ?

MARIJA ANDRIJAŠEVIĆ je diplomirala na Univerzi v Zagrebu (Živilska tehnologija na Biotehniški Fakulteti) in končala dodiplomski študij na Univerzi za šport. Je članica upravnega odbora Fitnes Akademije (Hrvaška), institucije, ki je pristojna za izobraževanje in določanje standardov v fitnes industriji. Ko stopi na oder, navduši v trenutku! Z njo se boste zabavali, smejali, prostor bo poln pozitivne energije. Je mednarodna fitnes prezenterka, ki nastopa v Sloveniji, v Avstriji, na Madžarskem, v Srbiji, v Italiji, v Španiji, v Veliki Britaniji, v Grčiji, na Japonskem, v Braziliji, v Mehiki … Tudi sama organizira maratone aerobike, mednarodno Adidas konvencijo in fitnes kampe na Hrvaškem. Marija je ambasadorka Adidasa, ambasadorka za Almagea, I Style Hrvaška in za spletno stran fitness.com.hr. Trenutno dela kot mednarodna prezenterka in inštruktorica.

INFORMACIJE

Tečaj se bo izvedel v hrvaškem jeziku. Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi. Udeleženci prejmejo aktualen vadbeni program, ki ga lahko nespremenjenega uporabljajo ali ga glede na svoje znanje in inovatiovnost nadgrajujejo.

CENA

90 € + DDV*

*zagotovite si dodaten popust. Postanite BODIFIT član – postani član.

KRAJ

BODIFIT CENTER DOMŽALE | Breznikova ulica 17 | 1230 Domžale

DATUM TEČAJA

Sobota, 3. in 4. november 2018

V soboto se bo odvila delavnica, v nedeljo pa trening.

PRIJAVE

Prijavite se preko spletnega obrazca TUKAJ.

Druge objave ...