BODIFIT RAZGIBAL MARIBOR

Delite objavo

V četrtek, 27. septembra se je v Mariboru zgodil zanimiv dogodek, kot ga še pri nas nismo videli.

BODIFIT ŠVIC FEST
Evropski dan fitnesa

V četrtek, 27. septembra se je v Mariboru zgodil zanimiv dogodek, kot ga še pri nas nismo videli. BODIFIT®  je v okviru mariborskega Evropskega tedna športa pripravil »ŠVIC fest«, popoldne, polno brezplačnih vodenih vadb pod strokovnim vodstvom mednarodnih strokovnjakov. Dogodek je obeležil 27. september –  Evropski dan fitnesa.

BODIFIT®  je organizator največjega fitnes dogodka na naših tleh – EUROFIT® FESTa, ki se dogaja vsako leto v Medvodah, tokrat pa smo se z namenom promocije zdravega načina življenja odločili pripraviti dogodek, namenjen širšim množicam, zato smo ga locirali na osrednji mariborski trg – Trg Leona Štuklja. BODIFIT® Švic fest so bile 4 ure aktualnih vodenih vadb, popolnoma brezplačnih in pod vodstvo strokovnjakov iz Slovenije in tujine. Kar 200 udeležencev je prišlo v središče mesta z namenom razgibati se.

BODIFIT® Švic fest se je odvil v okviru Evropskega tedna športa, ki ga v Mariboru zabeležujejo z množico športnih prireditev in vadb, saj se mesto v letošnjem letu ponaša z naslovom Evropsko mesto športa. Udeležba na dogodku je brezplačna, vsakega udeleženca pa smo nagradili tudi z majico.

Program dogodka je bil naslednji:

16.30 FUSION PILATES – BODIFIT team (Irena Skuk, Goran Pećanac, Metka Dubrovnik

17.30 BURN HIITMarija Andrijašević in Nika Plevnik, Goran Pećanac

18.30 POWER JUSTFIT –  Marko Geršak in Urša Krajšek, Katja Frol Štefan, Asja Pajk

19.30 FUSION BALANCE – Marko Geršak in Irena Skuk, Urša Krajšek, Asja Pajk

»Zadovoljni smo s tem, da so se tudi Slovenci opogumili in se množično udeležili vadb na prostem, hkrati pa smo veseli, da smo zopet uspeli ponesti glas in bistvo zdravega načina življenja tudi med tiste, ki morda šele razmišljajo o spremembi svojega življenja,« je povedal Marko Geršak, predsednik BODIFIT društva ter mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in vodenih vadb.

FOTOGALERIJO dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Druge objave ...