SEMINAR IN MASTERCLASS Z NINO STOJADINOVIĆ

Delite objavo

SEMINAR ZNEBITE SE BOLEČIN z Nino Stojadinović
Posturalne disfunkcije in miofascialna bolečina.

 V sodobni družbi se v fitnes centrih srečujemo s številnimi vadečimi, ki so se odločili, da popolnoma spremenijo koncept svojih življenjskih navad in začnejo z redno vadbo ter zdravo in uravnoteženo prehrano.

Se vam stranke pritožujejo nad bolečino v ramenih, spodnjem delu hrbta, vratu, stopalih, kolku, kolenu ali kakšnem drugem delu telesa? Ali ste sami začutili podobne težave?

Takšne bolečine so zelo pogoste tako pri strankah kot tudi pri trenerjih, zato je pomembno, da temu problemu posvetimo posebno pozornost. Te bolečine se lahko pojavijo zaradi različnih razlogov, vendar so najpogosteje posledica mišičnih neravnovesij, kompenzacijskih vzorcev vadbe in vsakodnevnih aktivnosti, še posebej pri tistih ki dolgo sedijo za računalnikom se več ur se vozijo z avtomobilom kot tudi zaradi asimetričnih gibov v službi ali doma, starih poškodb, deformacij in podobno.

Če vas to področje zanima, boste na tem seminarju dobili vpogled in se naučili tehnik za doseganje notranjega ravnovesja telesa z dihanjem, sprostitvijo, stimulacijo sprožilnih točk, korektivnimi vajami in raztezanjem.

INFORMACIJE

Seminar se bo izvedel v srbskem jeziku. Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi. Pogoj za izvedbo tečaja je vsaj 10 prijavljenih tečajnikov.

CENA

SEMINAR 90 € + DDV*

*zagotovite si dodaten popust. Postanite BODIFIT član – postani član.

KRAJ

BODIFIT CENTER DOMŽALE | Breznikova ulica 17 | 1230 Domžale

DATUM SEMINARJA

10.11.2018 | 10.00 – 16.00

MASTERCLASS VADBA V PARIH z Nino Stojadinović

 Vadba v parih je zelo zabaven in kreativen način vadbe. Partner nam lahko pri vadbi pomaga prilagajati težavnost, poenostavi vadbo, korigira uspešnost, pomaga pri raztezanju, izboljša koordinacijo in hitrost, lahko nadomesti opremo ali telovadnico, nas lahko motivira, podpira, zabava in doda nekaj tekmovalnosti pri vadbi. Ob koncu vadbe pa lahko poskrbi za sprostitev v obliki masaže.

Vodenje te vrste vadbe v skupini zahteva veliko dodatnih natančnih navodil iz strani trenerjev kako se izogniti poškodbam  ali nesorazmernim obremenitvam. Principi tovrstne vadbe se lahko uporabijo tudi pri individualni vadbi.

V kolikor bi želeli pridobiti nov navdih, obogatiti svoje znanje in pridobiti koristne informacije o tem kako organizirati tovrstno vadbo, vas vabimo, da obiščete masterclass »VADBA V PARIH«.

DATUM MASTERCLASS-a

11.11.2018 | 10.00 – 11.30

CENA

MASTERCLASS 20 € + DDV

KRAJ

BODIFIT CENTER DOMŽALE | Breznikova ulica 17 | 1230 Domžale

KDO JE NINA STOJADINOVIĆ?

NINA STOJADINOVIĆ je Reebok fitnes ambasadorka za Srbijo. Diplomirala je na Fakulteti za šport in telesno vzgojo v Beogradu in magistrirala s temo “Management kakovosti v fitnesu”, kar je tudi njeno življenjsko poslanstvo. Leta 1999 je ustanovila Fitnes klub NINAS ter s svojo profesionalno Ninas fitnes ekipo inštruktorjev izobraževala in sodelovala z množico trenerjev ter vodila veliko javnih ur, prezentacij, seminarjev in delavnic v Srbiji ter po Evropi.

Dolgoletno izobraževanje inštruktorjev je preraslo v institucijo „Fitnes Akademija“, ki je do danes izobrazila in certificirala več kot 400 inštruktorjev s področij pilatesa, aerobike, funkcionalnega treninga, stepa, kicka in osebnega treninga. Nina je že več kot 10 let profesorica na Visoki športni in zdravstveni šoli, kjer poučuje predmete fitnes, rekreacija, smučanje ter zdravstveni fitnes. Prav tako je ena od ustanoviteljev ter generalni sekretar Asociacije licenčnih fitnes inštruktorjev in trenerjev (ALFIT). Je predsednica komisije za licence v fitnesu v okviru srbske nacionalne zveze za rekreacijo in fitnes (SRFS), podpredsednica Joga združenja ter ustanoviteljica in direktorica Fitnes Festa, ki je največji fitnes dogodek v Srbiji in okolici. Nina je prejela medalje za smučanje, plavanje ter prosto plezanje in je zaljubljena v svoje delo, kot je tudi ponosna mati dveh krasnih hčera.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na akademija@bodifit.net ali na telefonski številki 080 13 03.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.