Sodelujte v raziskavi o vplivu zapiranja športnih objektov na aktivnost in počutje

Delite objavo

Izpolnite anketo, ki jo izvajata podiplomski študentki Fakultete za šport.

Študentki podiplomskega študija Kineziologije na Fakulteti za šport, ena od njiju je BODIFIT inštruktorica, raziskujeta, kako zapiranje športnih objektov zaradi epidemioloških ukrepov vpliva na količino telesne aktivnosti in počutje posameznikov.

Če ste sicer redno aktivni v športnih dvoranah, fitnes centrih, pilates centrih in drugih oblikah organizirane vadbe, vas prosimo, da sodelujete v raziskavi in izpolnite anketo, ki je dostopna prek spodnje povezave.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.