BODIFIT INŠTRUKTORJI NAREKUJEJO TRENDE

Delite objavo

Ko se je leta 2000 iz večletne ideje zanesenjakov in navdušencev nad gibanjem rodil BODIFIT si nismo predstavljali, da bo 18 let  kasneje BODIFIT organizacija, ki je že zdavnaj presegla meje rodne države. BODIFIT je danes največja fitnes organizacija v Sloveniji in mednarodno uveljavljena znamka, ki predstavlja strokovnost na področju rekreacije, fitnesa in wellnessa. Naš cilj je bil in ostaja enak skozi vsa leta – izobraževanje in strokovnost.

Pri BODIFITU tako že 18 let razvijamo različne vadbene pristope in programe ter vlagamo veliko časa in energije v strokovne kadre, v njihovo usposobljenost na najvišjem nivoju. Na temeljih  večletnih nepogrešljivih izkušenj smo zgradili sistematično organiziran program. Redna izobraževanja, nadgrajevanje že usvojenega znanja, potrditev pridobljenih veščin – vse to so vsakoletna stalnica in obveza ter dolžnost strokovnega kadra za delo s strankami na najvišjem nivoju.

Poleg vsega naštetega smo organizatorji največjega fitnes dogodka v tem delu Evrope – EUROFIT FEST-a, ki vsako leto v marcu predstavi nove trende in smernice prihajajočega leta v fitnes industriji. Velik del dogodka so tri mednarodna tekmovanja, med njimi tekmovanje za inštruktorja leta NEWCOMER CONTEST.

In trdo delo prinaša rezultate – BODIFIT inštruktorji že vrsto let dosegajo vrhunske rezultate na domačih in tujih odrih. V letu 2018 je s konkurenco na NEWCOMER CONTEST v sklopu EUROFIT FESTa popolnoma pometla 26-letna diplomirana kineziologinja in BODIFIT inštruktorica Asja Pajk. Z zmago si je med drugim prislužila tudi pravico do nastopa v finalu tekmovanja v sklopu mednarodne konvencije EUROCONVENTION v Barceloni. In še enkrat dokazala, da so prav BODIFIT inštruktorji tisti, ki narekujejo trende, saj je zmagala in tako postala evropski inštruktor leta 2018. Asja pa ni prva BODIFITovka, ki se ponaša s tem nazivom. Že pred 4 leti je enak met uspel BODIFIT inštruktorici Veroniki Všetičkovi.

Mednarodni uspehi našega strokovnega kadra vsekakor potrjujejo, da BODIFIT kot izobraževalna organizacija na področju fitnesa, vodenih vadb, wellnesa in zdravega načina življenja vsekakor raste v pravo smer. Več kot 6000 aktivnih BODIFIT članov pa dokazuje, da dosegamo svoj namen – ozaveščanje in promocija zdravega načina življenja in vsem, kar je s tem povezano.

 

Druge objave ...