PREDAVANJE: POT, PO KATERI BOSTE PREMAGALI BOLEČINO V KRIŽU

Delite objavo

Vabimo vas na brezplačno predavanje, kjer boste prejeli koristne informacije in nasvete za življenje brez bolečin v hrbtenici. Spoznali bomo način, kako smo lahko brez bolečin naslednji dan ponovno pripravljeni za vsakodnevne aktivnosti. 

Strah pred bolečino ali ponovno poškodbo je pogosto razlog, da se ne upamo gibati. Občutek imamo, da bomo z gibanjem še poslabšali svoje stanje. Tako ostajamo v začaranem krogu bolečine, kjer še dodatno zmanjšujemo svoje gibalne sposobnosti, ki so za okrevanje najpomembnejše. Znanstveno je dokazano, da pot k okrevanju vodi preko učenja ter izvajanja pravilnih vaj in le tega boste deležni pod strokovnim vodstvom.

Vabimo vas na predavanje, kjer boste prejeli koristne informacije in nasvete za življenje brez bolečin v hrbtenici. Spoznali bomo način, kako smo lahko brez bolečin naslednji dan ponovno pripravljeni za vsakodnevne aktivnosti.

Predavanje o hrbtenici bo vodil doktorski kandidat kineziologije za področje hrbtenice in idejni vodja Re:aktiva – DEJAN KERNC.
Predavanje bo potekalo na naslednjih BODIFIT centrih:
13.11.2018 BODIFIT STUDENCI ob 16.30
20.11.2018 BODIFIT DOMŽALE ob 18.00
27.11.2018 BODIFIT LJUBLJANA ob 17.00
Predavanje je brezplačno. Potrebna je le predhodna rezervacija na izbranem centru.
Vabljeni!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.