PREDAVANJE: POT, PO KATERI BOSTE PREMAGALI BOLEČINO V KRIŽU

Vabimo vas na brezplačno predavanje, kjer boste prejeli koristne informacije in nasvete za življenje brez bolečin v hrbtenici. Spoznali bomo način, kako smo lahko brez bolečin naslednji dan ponovno pripravljeni za vsakodnevne aktivnosti. 

Delite objavo

Strah pred bolečino ali ponovno poškodbo je pogosto razlog, da se ne upamo gibati. Občutek imamo, da bomo z gibanjem še poslabšali svoje stanje. Tako ostajamo v začaranem krogu bolečine, kjer še dodatno zmanjšujemo svoje gibalne sposobnosti, ki so za okrevanje najpomembnejše. Znanstveno je dokazano, da pot k okrevanju vodi preko učenja ter izvajanja pravilnih vaj in le tega boste deležni pod strokovnim vodstvom.

Vabimo vas na predavanje, kjer boste prejeli koristne informacije in nasvete za življenje brez bolečin v hrbtenici. Spoznali bomo način, kako smo lahko brez bolečin naslednji dan ponovno pripravljeni za vsakodnevne aktivnosti.

Predavanje o hrbtenici bo vodil doktorski kandidat kineziologije za področje hrbtenice in idejni vodja Re:aktiva – DEJAN KERNC.
Predavanje bo potekalo na naslednjih BODIFIT centrih:
13.11.2018 BODIFIT STUDENCI ob 16.30
20.11.2018 BODIFIT DOMŽALE ob 18.00
27.11.2018 BODIFIT LJUBLJANA ob 17.00
Predavanje je brezplačno. Potrebna je le predhodna rezervacija na izbranem centru.
Vabljeni!

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.