PREDAVANJE: POT, PO KATERI BOSTE PREMAGALI BOLEČINO V KRIŽU

Vabimo vas na brezplačno predavanje, kjer boste prejeli koristne informacije in nasvete za življenje brez bolečin v hrbtenici. Spoznali bomo način, kako smo lahko brez bolečin naslednji dan ponovno pripravljeni za vsakodnevne aktivnosti. 

Delite objavo

Strah pred bolečino ali ponovno poškodbo je pogosto razlog, da se ne upamo gibati. Občutek imamo, da bomo z gibanjem še poslabšali svoje stanje. Tako ostajamo v začaranem krogu bolečine, kjer še dodatno zmanjšujemo svoje gibalne sposobnosti, ki so za okrevanje najpomembnejše. Znanstveno je dokazano, da pot k okrevanju vodi preko učenja ter izvajanja pravilnih vaj in le tega boste deležni pod strokovnim vodstvom.

Vabimo vas na predavanje, kjer boste prejeli koristne informacije in nasvete za življenje brez bolečin v hrbtenici. Spoznali bomo način, kako smo lahko brez bolečin naslednji dan ponovno pripravljeni za vsakodnevne aktivnosti.

Predavanje o hrbtenici bo vodil doktorski kandidat kineziologije za področje hrbtenice in idejni vodja Re:aktiva – DEJAN KERNC.
Predavanje bo potekalo na naslednjih BODIFIT centrih:
13.11.2018 BODIFIT STUDENCI ob 16.30
20.11.2018 BODIFIT DOMŽALE ob 18.00
27.11.2018 BODIFIT LJUBLJANA ob 17.00
Predavanje je brezplačno. Potrebna je le predhodna rezervacija na izbranem centru.
Vabljeni!

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.