AKCIJA HUJŠANJA “Poleti ne bom debel” – nagrajenec

Zmagovalec AKCIJA HUJŠANJA "Poleti ne bom debel" je ŽAN OBREZA.

Delite objavo

Velika PREDpoletna akcija je potekala na vseh 7 BODIFIT centrih po Sloveniji. Akcija je bila namenjena vsem, ki so želeli nekaj spremeniti oz. narediti zase nekaj konkretnega.

Vsi že(l)jni sprememb so se lahko prijavili od 16. 1. 2017 do 19. 3. 2017. V poseben predpoletni progam, ki je za vsakega posameznika trajal 4–5 tednov, se je vključilo kar 144 vadečih, ki so pridno trenirali v BODIFIT centrih. Program je vključeval 10 povsem individualno pripravljenih oz. prilagojenih posamezniku treningov na fitnesu, 10 obiskov vodenih vadb ter osebni posvet s trenerjem, ki je opravil začetno in končno testiranje telesne sestave na napravi OMRON  ter pripravili terminski plan treningov.

Izmed vseh, ki so se udeležili akcije hujšanja, smo izbrali najboljšega, tj. z najboljšimi rezultati (sicer so prav vsi udeleženci najboljši in zmagovalci, ker so delali zase in za svoje odlično počutje). »Najboljši« udeleženec akcije, ki je imel super rezultat, je ŽAN OBREZA, ki se je v okviru akcije »Poleti ne bom debel« pridno in predano potil v BODIFIT Kamnik. Za nagrado je prejel Zlato BODIFIT neomejeno karto (vključuje neomejeno obiskovanje fitnesa in vodenih vadb) ter praktično darilo za vsakdanjo uporabo. Čestitamo!

Vsem ostalim pa privoščimo lahkotno, aktivno, veselo in brezskrbno poletje! In ne pozabite nase čez poletje!

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.