AKCIJA HUJŠANJA “Poleti ne bom debel” – nagrajenec

Delite objavo

Zmagovalec AKCIJA HUJŠANJA "Poleti ne bom debel" je ŽAN OBREZA.

Velika PREDpoletna akcija je potekala na vseh 7 BODIFIT centrih po Sloveniji. Akcija je bila namenjena vsem, ki so želeli nekaj spremeniti oz. narediti zase nekaj konkretnega.

Vsi že(l)jni sprememb so se lahko prijavili od 16. 1. 2017 do 19. 3. 2017. V poseben predpoletni progam, ki je za vsakega posameznika trajal 4–5 tednov, se je vključilo kar 144 vadečih, ki so pridno trenirali v BODIFIT centrih. Program je vključeval 10 povsem individualno pripravljenih oz. prilagojenih posamezniku treningov na fitnesu, 10 obiskov vodenih vadb ter osebni posvet s trenerjem, ki je opravil začetno in končno testiranje telesne sestave na napravi OMRON  ter pripravili terminski plan treningov.

Izmed vseh, ki so se udeležili akcije hujšanja, smo izbrali najboljšega, tj. z najboljšimi rezultati (sicer so prav vsi udeleženci najboljši in zmagovalci, ker so delali zase in za svoje odlično počutje). »Najboljši« udeleženec akcije, ki je imel super rezultat, je ŽAN OBREZA, ki se je v okviru akcije »Poleti ne bom debel« pridno in predano potil v BODIFIT Kamnik. Za nagrado je prejel Zlato BODIFIT neomejeno karto (vključuje neomejeno obiskovanje fitnesa in vodenih vadb) ter praktično darilo za vsakdanjo uporabo. Čestitamo!

Vsem ostalim pa privoščimo lahkotno, aktivno, veselo in brezskrbno poletje! In ne pozabite nase čez poletje!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.