BODIFIT AKADEMIJA – Čaka vas poklic prihodnosti!

Delite objavo

#1 izobraževanje, če želite postati vrhunski fitnes trener, inštruktor vodenih vadb ali samo nadgraditi svoje znanje!

Najboljši fitnes tečaj v Sloveniji z najobširnejšim praktičnim delom.

Tečaj je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Je evropsko priznan tečaj s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.

Nadgradite svojo fitnes strast s strokovnim tečajem.

KATERO VADBO BI NAJRAJE VODIL?

POWER TRX

Pridobite licenco za vodenje izjemno učinkovite, zabavne, privlačne, zanimive, in produktivne vadbene zvrsti POWER TRX za vso populacijo (različne generacije, spol, cilji, želje).

 📅 11. november 2023

📍BODIFIT Maribor, Tržaška c. 65, Maribor

FUSION PILATES

Pridobite znanje za vodenje vadbe, katere pomemben del predstavljajo tehnika dihanja, poseben ritem in obvladovanje telesa ob popolni koncentraciji pri izvajanju posamezne vaje. Tečaj je namenjen vsem, ki želite ponoviti osnove, nadgraditi svoje obstoječe znanje kakor tudi za popolne začetnike v pilates svetu.

 📅 12. november 2023

📍BODIFIT Maribor, Tržaška c. 65, Maribor

           SHAPE STEP

Pri tej vadbi boste zasledili najrazličnejše plesne gibe, klasične step vaje, položaje in tudi ogromno drugih zabavnih gibanj, ki spominjajo na različne glasbene, plesne stile in tehnike.

 📅 2. december 2023

📍BODIFIT Maribor, Tržaška c. 65, Maribor

           FIT SENIOR

FIT SENIOR vadba je strokovno, natančno zastavljena in poskrbi za razvoj vseh potreb posameznika v njegovih zrelih letih. Zato je tečaj namenjen vsem, ki bi radi starejši populaciji približali zdravo in varno vadbo. 

 📅 3. december 2023

📍BODIFIT Maribor, Tržaška c. 65, Maribor

PRIJAVI SE IN PRIDOBI POKLIC PRIHODONSTI!

Druge objave ...