Začasno zapiramo BODIFIT centre

Delite objavo

Zaradi vladnih uredb ponovno zapiramo centre s 1. 4. 2021.

Spoštovani BODIFIT člani,

sicer smo upali, da do tega ne prišlo, a vas žal moramo obvestiti, da s 1. 4. 2021 zapiramo vse BODIFIT centre. Verjamemo, da zgolj za krajše obdobje in da se vidimo čez 11 dni!

Do takrat pa ne prenehajte biti telesno aktivni. Pri tem vam lahko pomaga portal BODIFIT Play, ki bo v času zaprtja vsem imetnikom BODIFIT paketov in kart na voljo brezplačno (dostop je sicer vreden 39,90 € na mesec).  Če še nimate aktivnega profila, oddajte podatke TUKAJ.

Storitve regeneracijskega centra ostajajo aktivne (krio terapije, magnetne terapije) v terminih regeneracijskega centra:

TOREK in ČETRTEK 
12.00 – 17.00

SREDA
7.30 – 11.00

Termin si lahko rezervirate preko telefonske številke 040 500 141.

 
Hvala, ker ste z nami.

Pazite nase in ostanite zdravi,

Vaš BODIFIT

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.