TEČAJ GLP STEP – METODOLOGIJA

Delite objavo

Za vse ljubitelje stepa – v Slovenijo ponovno prihaja mojster koreografij na stepu, zvezda GLP Akademije – Tony Rapillo. Dvodnevna dinamična delavnica s poudarkom na metodologiji poučevanja in tekočem prehajanju iz bloka v blok. Glasba, dinamika in izziv za telo ter dušo!   Tečaj bo 26. in 27. maja 2018 v BODIFIT Domžale.

Za vse ljubitelje stepa – v Slovenijo ponovno prihaja mojster koreografij na stepu, zvezda GLP Akademije – Tony Rapillo. Dvodnevna dinamična delavnica s poudarkom na metodologiji poučevanja in tekočem prehajanju iz bloka v blok. Glasba, dinamika in izziv za telo ter dušo!  
Tečaj bo 26. in 27. maja 2018 v BODIFIT Domžale.

KAJ SE BOSTE NAUČILI?
Lahko rečemo, da je rdeča nit delavnic Tonya Rapille koreografija, ki jo je možno prilagoditi tako izkušenim kot tudi inštruktorjem začetnikom. Vsak inštruktor tako lahko nadgradi svoje obstoječe veščine in tako na svoje ure privabi pisano paleto vadečih, saj lahko inštruktor, ki zna dobro »poučevati« vsakega posameznika pripelje do želenega cilja na sproščen in »neogrožujoč« način.
Delavnice Tonya Rapille so sestavljene iz praktičnega in teoretičnega dela, s podrobno razlago metodologije poučevanja koreografij ter podajanjem različnih variacij, s katerimi koreografijo »otežite« in izzovete vadeče, ali jo naredite lažjo ter tako vsem tipom vadečih, ki obožujejo gibanje ob glasbi omogočite dinamično, zabavno in sproščujočo izkušnjo.

KDO JE TONY RAPILLO?
Tony Rapillo je v fitnes industriji prisoten že več kot 10 let. Kot osebni trener je v Rimu učil v nekaterih najbolj prestižnih vadbenih centrih, kakor tudi v drugih evropskih mestih, kjer je zaslovel kot priznani mednarodni prezenter. Je vodilna sila in organizator vsakoletne konvencije DANCE FEVER v Rimu. Od leta 2013 je partner in učitelj pri GLP Akademiji, udejstvuje pa se tudi na Tajskem, Grčiji in na Poljskem, kjer uči v šolah in na akademijah.

Prijave in dodatne informacije najdete na TEJ POVEZAVI.

Druge objave ...