ČAROBNA SIMFONIJA V ARBORETUMU VOLČJI POTOK

Delite objavo

27. maja 2018, od 10. ure dalje, se bo Arboretum Volčji Potok prelevil v čaroben dogodek za generacijo 40+; manjkalo ne bo slovenskih glasbenih poslastic, odlične kulinarike in zanimivih aktivnosti ter delavnic na temo zdravega življenja, prostega časa, vrtnarjenja, kulinarike in še marsičesa!

Čarobna Simfonija

Obiskovalci si bodo lahko, poleg lepot samega Arboretuma Volčji Potok, ki bo v polnem razcvetu, ogledali tud zanimive stojnice sodelujočih, se udeležili delavnic, predavanj in brezplačnih meritev.

Del celotnega dogajanja bo tudi BODIFIT s FITKOM in programom:

  • ob 10.00 uri: vadba za FIT hrbtenico,
  • od 10. do 18. ure: BODIFIT nagradni izziv: testiranje gibljivosti in moči,
  • od 10. do 18. ure: Omron analiza telesne sestave, merjenje gibljivosti,
  • ob 16. uri: BALANCE body& mind vadba.

Vstopnina za člane kluba Čarobna simfonija znaša 6,8 eur, vsak pa prejme tudi paket presenečenja. Prijave v Klub Čarobna simfonija in na sam dogodek so možne na www.carobnasimfonija.si.

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.