Za vas imamo – Darilo za znoj!

Splača se biti priden. Vadite z nami V ŽIVO vsak dan.

Delite objavo

Ne le, da je BODIFIT Play največji slovenski fitnes portal – vsak teden vadimo V ŽIVO kar v 11 terminih. In – vztrajnost se splača. Č

Za svojo vztrajnost in zvestobo ne dobite le lepega telesa, temveč tudi darilo! Vaša naloga je, da z nami le redno vadite v živo. Mi bomo beležilii vašo prisotnost in nagradili vašo predanost!

Sodelovanje v akciji je precej enostavno. Na začetku ali koncu vadbe vpišite vaše ime in priimek v klepetalnik (CHAT) ZOOM-a. Ena vadba šteje eno značko. Če se v enem dnevu udeležite dveh ali treh vadb, dobite značko za vsako vadbo.  Mi skrbno vodimo evidenco.

Prvo darilo vas čaka, ko dosežete 10 značk. Naslednja darila sta za 20 in 30. Zelo pomembno je, da ni časovnega okvirja! Niste omejeni in le od vas je odvisno kdaj boste prejeli darilo oz. zbrali dovolj značk.  Po prvih 5, 7, 10 dneh ali dveh mesecih! 

Enkratna akcija, v kateri smo VSI zmagovalci! Sprejmite izziv in premagajte sebe! Mi smo tukaj da vas nagradimo!

Zbirajmo BODIFIT Play značke!

Ker vsaka značka šteje!

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.