ONLINE TEČAJ z Alexisom Batrakoulisom

Ali veste, da je prekomerna teža največji globalni zdravstveni izziv 21. stoletja?

Se kot fitnes profesionalec sprašujete, kako izpeljati primerne vadbe, utrditve in igre za vključitev strank s prekomerno telesno težo?

Se želite naučiti, kako oblikovati individualen pristop in nuditi primeren način motivacije raznolikim strankam?

Bi radi prav vsem svojim strankam pokazali pot do aktivnega in zdravega življenjskega sloga?

BODIFIT Akademija pripravlja ekskluzivni online tečaj z mednarodno priznanim in večkrat nagrajenim strokovnjakom Alexisom Batrakoulisom. PREMIERNO V SLOVENIJI!

Delavnica z Alexisom Betrakoulisom vam bo ponudila odgovore na vsa zgoraj zastavljena vprašanja. Profesionalec vadb bo po opravljenem webinarju sposoben oblikovati, izpeljati, oceniti in nadzirati program treningov za stranke s prekomerno težo.

 

TEMATIKA TEČAJA

Obširen učni program za fitnes profesionalce, ki želijo zliti teorijo in prakso na temo vadbe in prekomerne teže za nadzor prilagojenih treningov, temelječ na znanosti, za fizično nedejavne odrasle osebe, ki se spopadajo z največjim globalnim zdravstvenim izzivom 21. stoletja.

Interaktivna delavnica, kjer teorija sreča praktično rabo, za profesionalce vadb, ki si želijo uveljaviti individualiziran pristop in vrednote ter želijo motivirati fizično neaktivne odrasle osebe, ki trpijo za prekomerno težo, do aktivnega in zdravega življenjskega sloga. V času tega poučevalnega programa boste izvedeli, kako analizirati in oceniti zdravje in fitnes potrebe strank, delujoč ali preventivno ali terapevtsko, istočasno pa postajajo pomemben član multidisciplinarne zdravstvene ekipe stranke. Po delavnici bo bil profesionalec vadb sposoben oblikovati, izpeljati, oceniti in nadzirati program treningov za stranke s prekomerno telesno težo. Le-ta bo to storil z zbiranjem in analizo strankinih informacij za zagotavljanje učinkovitosti in varnosti individualizirane telovadbe. Še več, fitnes profesionalec bo kot del ekipe povezane z zdravstvenimi profesionalci pomembno in unikatno prispeval k pomoči posameznikov s prekomerno težo do zdravja in kvalitetnega življenja preko nadzorovanega, prilagojenega in znanstveno temelječega programa vadb v različnih delovnih okoljih.

PREDAVATELJ?
Alexis Batrakoulis je ustanovitelj in direktor mednarodnega inštituta za izobraževanje vadb za prekomerno težo ( IOETI). Del fitnes industrije je že 26 let in svoje znanje nenehno nadgrajuje. Tokrat ga bo delil z vami.

IOETI Founder
Research & Teaching Assistant, University of Thessaly
ACSM & NSCA Committee Member
EuropeActive Professional Standards Committee Deputy Director
2018 IDEA Personal Trainer of the Year
2019 IDEA Fitness Innovation Award Recipient
2020 IDEA NSCA Personal Trainer of the Year

 

Prijave in informacije -> akademija@bodifit.net (080 9889)