Vabimo vas v nov BODIFIT Caffe!

Delite objavo

Verjetno ste že slišali, da se je na Studencih odprl nov lokal. Ampak to ni zgolj eden izmed mnogih lokalov.

To je BODIFIT CAFFE. Lokalček, kjer vas bo ob obisku pričakala prijaznost, super vzdušje in pestra izbira napitkov. Poskrbeli bomo za najboljšo kavo, ki si jo boste privoščili ob pogovoru s prijateljico in za najokusnejši proteinski napitek, ki ga ne smete izpustiti po napornem treningu.

BODIFIT CAFFE je prostor, kjer smo veseli vseh generacij in kjer se zavedamo, da tisti stavek, » grem samo na eno pijačo «, lahko včasih pomeni ure razgretih debat, zaupnih pogovorov in predvsem druženja, ki smo ga vsi tako zelo pogrešali.

Trenutno nas na že znani lokaciji (BODIFIT Studenci) obiščete vsak dan med 7.00 -19.00 uro.

Za vsa vprašanja ali rezervacijo miz smo dosegljivi na telefonski številki: 041 465 503.

Pridite in spoznajte svoj nov najljubši lokal, mi se že veselimo druženja z vami!

 

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.